Dagens!

"True Love ForeverMore, The No 1Word Of Passion."


Ny vecka, nya tag.


Skönt att få sovmorgon. Behövligt. Men vaknar ändå trött! Moget. Har slappat massor och ätit frukost. Ska ta tag i mitt liv nu och gå in o duscha och sen dammsuga lite. Sen börjar jag jobba 15.30! Har natten idag :)

Kan inte förstå att det är Februari imorgon. Ofattbart. Tiden går så otroligt fort.


Jag tycker glasögon är riktigt snyggt. Ibland. Använder mina så mycket som möjligt när jag tänker på det. Blir mer nu eftersom det är några jag verkligen ville ha :) Dem andra jag hade var reservglasögon eftersom jag gjorde av med mina andra. Mina används till vardags men inte till fest. Mamma frågade om linser, men det ville jag inte eftersom glasögon är faktiskt snyggt. Om det är markerade bågar, enligt mig ;)


Nä. Nu ska jag ta tag i mitt liv.

Sunday.


Mycket som händer just nu. Men jag ser det som väldigt possitivt. För jag lär mig en massa saker och vet hur man ska agera om det händer igen. I love it!

Idag har det varit bra att det varit söndag. Söndagar för mig är en dag man inte gör så mycket. En bra väladag är det ju också ;) Men inte idag. Gick av 8.30, svängde inom och köpte bullar till mamma och Stefan. Sen slocknade jag ett tag. Jag var verkligen helt färdig. Så har slappat, passat systersonen, umgåtts och ätit flottemat med Mosse! Det har varit en tuff och intensiv vecka. Imorgon är det Måndag igen, nya vecka och nya tag. Har natten imorgon igen :) Har endast två nätter denna vecka. Så är ledig en hel del!

Ska träffa vänner, gå till köris och ÄNTLIGEN - Slinga och klippa håret. Ska inte klippa till luggen nu. Ska låta den växa. Har haft lugg i en del år (Låter som jag var gammal där). Måste förnya sig. För klippa mycket på längden ska jag inte. Så det är de enda alternativet ;) Älskar lugg - skitsnyggt, men ändå trött på den.

Så utväxten ska också slipas!

Finally!

Nu ska jag kolla på kvällens program av OTH på Kanal5play!
Så sov gott. Puss!


Rappakalja.


Idag är det fredag. Min enda dag på veckan det gick att sova ut på ;) Men givetvis vaknar man ändå trött. Så det spelar ingen roll. Men jag tror jag är extra känslig när det kommer till nya saker som händer. Spelar ingen roll hur mycket sömn jag än får när det är nya omställningar. Så var det även i somras, sen lugnade det ner sig. Men nu är det likadant igen. Men det går över =) ... Sen dessutom är jag född trött. Haha!

Nog om det. Idag är det fredag. Ska umgås med syster och Zacharias <3 Ska till Ikea/Väla. Förvånade va? ;)
Sen ikväll ska jag ut och äta med mina gamla arbetskamrater. Eller, jag jobbar med dem ibland. Men tillhör inte Omsorgesteamet längre. Så det ska bli trevligt och träffa dem. Jennie min pärla kommer också <3

Imorgon är det jobb som gäller.


Underbara jobb


För ett år sedan var det cirka fem månader till bal och student. Kan verkligen inte förstå vart tiden har tagit vägen. Fem månader tills ens nya liv skulle börja. Trivs verkligen med att jobba. Tjäna egna pengar. Men framförallt, det som är viktigast är att man trivs på sitt jobb! Vilket jag gör. A dream cometrue. Som jag sagt många gånger. Men det kan man inte säga för mycket. Det är ett jobb som innebär massor med utmaning. Dessa är lite yngre än vad jag någonsin jobbat med, så ett nytt "område".. Men gud vad kul det är. Man utvecklas hela tiden! Ska bli kul att se om ett tag.. Man ska inte vara rädd för att misslyckas. Det är viktigt att erkänna vad man inte klarar av, för att sedan tänka ut vad det är man behöver bli puffad med. Att kunna våga säga ifrån att man behöver extra stöttning i just detta, för alla är olika. Något som man själv tycker är lätt som en plätt, tycker kanske någon är svårt, och något som någon tycker är lätt som en plätt tycker man själv är svårt. Därför är det viktigt att ta hjälp av varandra.

Ångrar inte för en endaste sekund att jag sa upp mig från Fenix och tackade ja till sommarvikariatet på en gruppbostad där jag tidigare haft praktik. Som det kan gå i livet :) En väg jag aldrig kommer ångra att jag tagit. Finns bara possitivt. En av alla dessa bra saker är att jag vuxit supermycket som person under dessa åren. Känns jättebra och bättre blir det.

Att ta studenten är ett jättestort steg i livet. Dax att bli vuxen och mer självständig. Men något som kan vara jobbigt för dem som inte vet är ju förståss vad man vill jobba med i framtiden. Även att välja till Gymnasie är inte heller lätt om man inte vet. Livet är inte lätt alltid. Men man ska gå på magkänslan och följa sitt lilla hjärta!
Då brukar det bli bra. Men jag kan inte heller förstå att om cirka sju månader fyller jag tjugo. TJUGO! När min syster fyllde tjugo var hon höggravid (vilket jag inte kommer vara;)) Sakta i backarna.
Ska ha fast jobb och rest lite innan jag börjar avla ungar. Vilket kommer att komma i framtiden. Men först ska jag skaffa mig ett körkort och en lägenhet. Prioritet nummer ett. Jag har ju världens finaste plutt jag kan låna ibland. Han räcker sålänge ;) Min fina skatt!

Nej. Slutar jag inte skriva nu så kan detta bli hur långt som helst.


Jag och min röda maskin.


Precis kommit hem från ett Tupperware-party. Visste först inte varför jag följde med. Trodde där bara där var en massa plastburkar och annat tråkigt. Men jag följde med iallafall.

Men. Jag hade fel! Var en massa bra saker. Många av sakerna var i rött. Som passar perfekt eftersom jag ska ha rött i mitt kök. Så mycket röda köksgrejer har jag aldrig sett innan, på en och samma gång ;) Men dyra grejer. Köpte en matmaskin som man kunde göra jättemycket i. Vet ni. Den var röd ;) Den fanns även i svart/vit, visst den var snyggare. Men där finns inte mycket rött i affärerna som jag fastnat för. Så det fick bli den. Jag tror jag kommet att använda den mycket eftersom att jag älskar att laga mat.

I den kan man hacka grönsaker, göra smuldeg, vispa, göra såser, smoothies, ja and so on. Fanns massor med bra grejer som jag ville ha. Men kostar mycket. Och eftersom denna var dyr fick den räcka.
Lönen har precis kommit in på kontot och där är lite räkningar och så som också ska betalas.

Såhär ser underverket ut. Liten bild, men den får duga ;)


Bild lånad av google ;)


Möööte..


Herreminskapare vad jag vill lägga mig ner och sova. Men det går ju inte förståss. Ska på möte mellan halvtio och tolv. Vilket kommer att vara längre än tolv. Har massor att prata om. Om hur det gått dessa veckorna nu sen dem flyttade in medmera. Snart ska vi personal även på Internat :)

Sa jag att jag var trött?

Huvudet kokar snart över. Haha. Men lite kaffe på detta så kanske man piggnar till! ;) Lite iallafall.

Ha en fin dag. Puss&Kram.

Någon behöver en klippning och en burk färg i håret. Time to call Emma!

Pissed offffff.

Ligger och lyssnar på dem äckliga snarkningar som hörs från mamma och Stefans sovrum. Får verkligen sinne varje jäkla kväll om jag lägger mig sist. När man slutar sent om kvällarna är det svårt att gå och lägga sig bara sådär pangbom direkt.

Jag kommer verkligen få panik om jag träffar en kille som snarkar. Klarar inte av det vägg i vägg, hur fanken ska det då gå bredvid? Har gått bra hittills. Så jag tror det finns en snarkfri man därute ;) .. Håller tummarna.
Dessa förbannade snarkningarna gör så jag vill flytta ännu snabbare.

Förstår verkligen inte hur mamma står ut som ska ha mannen bredvid sig. Och ja, förståss ni som har det likadant.

Sånt här gör mig på riktigt dåligt humör. Dem som snarkar kan han ett eget rum. I källaren där man inte hör ett knyst. Så dem inte stör alla andra.

Sådär. Fick av mig lite aggresation. Men det hjälpte inte snarkandet. Han snarkar lika ljuvligt för det.
Baah.

Skjut mig.

Onsdag ..


Då var det onsdag igen. Dagarna rullar bara förbi.
Snart är det helg igen. IGEN. Börjar jobba lördagmorgon klockan 8:00 och går av söndagmorgon vid 8.30.
På fredag ska jag iallafall ut och äta med mina gamla kollegor från Omsorgsteamet. Härligthärligt :) Och träffa systeryster och systersonen en sväng på dagen. Får passa på att träffa dem så ofta jag kan. För enligt henne är jag en upptagen kvinna. Haha. Skabbigt det lät. På söndag lär jag vara slut i kropp och knopp. Men passar bra. För ska umgås med Mosse och hon lär vara bakis ;) Sounds Perfect in my ears!

Imorgon har jag en ledig dag. Vilket innebär; Möte, körskolan och Tapuáparty på kvällen.
Ingen sovmorgon här inte. Får vänta tills fredag...

Nä. Allt för mig! :)

A list.

Dagens mående: Sleden och stentrött, men ändå glad! :)
Dagens låt:  Secrets
Dagens smink: Lite roughe för att få lite färg i mitt sledna ansikte,annars osminkat.
Dagens klädsel: Leggins och en sleden tunika.
Dagens planer: Lägga mig i tid. 
Dagens vill ha:
Sommar!!!
Dagens saknad: ...
Dagens fundering: Inte på något speciellt. Har haft fullt upp idag.
Dagens bästa: Powernapen i eftermiddags.
Dagens behov: Sova.
Dagens mat: En skål fil och flingor och lite kyckling och pasta.


Du heter: My Bodil Esperi Fredriksson.
Beroende av: Familj, vänner och cocacola ;).
Vem behöver du mest just nu: Snarare vad? Lite sol på min bleka kropp.
Vad får du oftast komplimanger för? Mina ögonbryn, haha. & bröst! 
Hur imponerar man på dig? Att vara sig själv.
Brukar du skratta för dig själv? Haha, jo jag brukar ju det.
Vad står det i ditt senast inkomna SMS?: Detsamma :)
Äger du några converse: Yes, tre par.
Är du allergisk i mot något: Gluten och svin.
Hur svarar du i mobilen: "Hej det är My".
Vem ringde du senast? Mamma :)
Antal timmar sömn inatt: 4.
Sov du ensam: Japp.
Brukar du komma i tid: Ja, alltid!!
När blev du fotad senast: I helgen.
Hur känner du dig nu: Inte pigg men ändå glad.
Vanligaste färg på dina kläder: Svart, Vtt, grått, Ja, dem vanliga , någon färgklick finns med:)
Hade du en bra kväll igår: Jadå =)
Favorit dryck på morgonen: Kaffe (eller juice)
Rakar du benen: Ja.
När brukar du oftast gå och lägga dig: Efter elva någongång.
Är du blyg? Brukar inte vara =)
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Yes i do.
Är du nöjd med ditt liv: Ja!
Är du bortskämd: Nej. Eller. Skämmer bort mig själv. Får passa på när man bor hemma och kan!
Vad gör du i morgon: Jobb :)
Vad är det värsta du vet? Falskhet, oärlighet, svin, svek.
Hur mycket pengar brukar du slösa på en vecka? Svår fråga..
Vad längtar du till? Sommaren!!!
Har du bra vänner och äkta vänskap? Ja, klart jag har <3
Vad är det finaste du fått? En systerson <3
Gröna eller röda äppeln: Gröna!
Vem ringer du när du är arg/ledsen: Mamma, syster, Jennie, Marielle (innan Ronja, men inte det lättaste när hon är i US and A;)).
Vilken tid gick du upp idag: 5.30.
Har du sovit i din egna säng inatt: Nej
Har du strumpor på dig nu: Yes
Är det okej att gråta: Ja! Klart det är. Mer än okej.
När grät du senast: Någon dag sedan.
Vad skulle du göra om du vann en miljon: Resa, Sparat, skänt och köpt saker som behövs ;)
Bär du glasögon eller linser: Glasisar.
Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder: Såklart ickeee.
Har du piercing: Bara i öronen
Vill du gifta dig: Ja, om jag träffar mister right :)
Vill du ha barn: Ja, några stycken :)
Solar du ofta: Verkligen inte.
Är du bra på att laga mat: För att vara i min ålder så, Ja!
Är du flygrädd: Nä. Love it!
Hur vig är du: Som ett kylskåp.
Vad dricker du helst när du är törstig: Vattteeen.
Vilken är din favoritglass: Lakrits.
Tror du på ett liv efter döden: Japp det gör jag.
Tycker du om sushi: Nä, fyfan.
Vad äter du helst när du ser på film: Godis, chips, poppisar, chokelaaad och lite dippa.
Bor dina föräldrar tillsammans: Nääeepp.
Är du morgon- eller kvällsmänniska: Inget av det.
Vilken ögonfärg har du: Blåa
Har du någon gång gråtit dej till sömns:
Ja
Biter du på naglarna: Mmmm :/

Har du pojkvän/flickvän?
Är du kär?
När var du senast full? Lagom, i fredags.
Har du utländska föräldrar? Nej
Vem kramade du senast? Mamma
Vem pussade du senast? Systersonen Zacharias.
Vem svor du åt senast? Don´t remember.
Har du körkort? Inte ännu, men snart.
Favoritgodis? Lösgodis :)
Sparare eller slösare? Slösare!
Bio eller promenad? Både :)
Är du kittlig? Haha, som fan...
Rädd för insekter? Dem är riktigt räliga.
Anser du att du är stark? Nä, en svagis faktiskt.
Favoritmaträtt? Revben, hasselbackspotatis och en smarrig sås :)
Favoritfärg: Brun.

Tisdag


Säger bara. Herregud vad jag är färdig. Hade min första natt inatt på jobbet. Fick kliva upp några gånger. Sen kunde jag inte somna om imellanåt och det tog sin lilla tid. Så säkert fyra timmars sömn fick jag väll inatt.
Sen fick jag jobba över också. Skulle slutat nio imorse men var hemma tre.

Min hjärna är överfull.

Men jag älskar mitt jobb. Händer nya saker hela tiden, allt är ju nytt. Och man får verkligen tänka till.

Allt jag orkar dela med mig av idag. Ska slappa hela kvällen lång! :)
Sen jobb imorgon igen :)


Min fina fyller 1!


Idag är det ett år sedan min systerson Zacharias kom till världen. Ett år har gått och det året har varit otroligt underbart och fyllt med massa glädje. Att man kan älska en person så mycket. Känslor man inte visste fanns. Kan inte beskriva känslan. Ni kommer förstå mig när era syskon själva får barn. Något jag också tänkt på. Denna kärleken till denna lilla grabb är otroligt stor, större än man kunde ana. Tänk när man får egna barn. Och man älskar alltid sina barn mer.
Ofattbart. Hehe!

Att få ha han i sitt liv är helt fantastiskt. Att få vara med och se han utvecklas från dagen han föddes. Jag hoppas att jag och han alltid kommer att ha en fin kontakt, tills jag tar mitt sista andetag. Kommer alltid finnas för dig. Stolt över dig och jag älskar att vara din moster.

Hoppas du var nöjd med ditt kalas igår trots att du var slut som en liten artist.
Jag älskar dig. Fina du! <3

Slut som en artist.


Nu är jag helt färdig. Vi gick och la oss rätt sent och vid åtta vaknade jag av att Zacharias var glad som en speleman. Han pratade sitt språk i sängen medans hans föräldrar la sött och sov. Sen kom han och Natta upp och han var jätteglad, men vi trötta. Ja. Vi får såklart skylla oss själva. Men man ville bara krypa ner och somna om igen. Men det blev inget med det. Nathalie hade tusen saker att fixa, två kalas på samma dag. Så jag fick undehålla Zacharias och Ronja med. Men när Tim hade gått upp så somnade jag en timme.

Sen började det första kalaset vid tolv. Sen någon timme senare var det slut och var massa fix till klockan fem tills det andra kalaset började. Så. Det har gått i ett hela dagen. God mat och god efterätt (favvon).
Den godaste efterrätten jag vet. Är verkligen inte något avancerat. Swarchwaldstårta. Den finner man i frysdisken i matäffärer, under 40 svenska kronor. Enkelt och bra. Vi gjorde en sådan hemma en gång. Men. Den i affären är faktiskt godare. Skulle kunna klämma en hel sån liten tårta. Men nej. Har aldrig hänt, och kommer nog aldrig hända... ;) Men två gånger får man faktiskt ta. Då är det extra gott. Denna tårtan är något speciellt. Haha!

Och det är tydligen Handboll på tv. Är verkligen inte sportintresserad och har aldrig varit. Men man ser att varvarannan statusuppdatering på Facebook handlar om denna sport. Att sätta sig ner och kolla på sport har aldrig lockat mig. Inte ens fotbollsvm. Nej fy! Tråkigare saker får man leta efter. Att springa och jaga något bara sådär. Haha. Nä! Men faktiskt. Trots att jag inte är sportintresserad spelade jag innebandy i något åt innan. Men slutade dock. Fråga mig inte varför. Men trots det har jag aldrig kollat när det spelas innebandy på tv.
Ha. Nej. Färdigsnackat. Annars kan jag skriva hela natten.

Ligger nerbäddad. Vid denna tiden. Inte ens halvelva. Vad hände? Men är man trött så är man ;) Nej. Hoppas er helg varit kanonis. Vi hörs. Sov gott.

Sötnosen som snart är ett basst. Mosters fina kille. Älskar dig så!

Min helg.


Då var det söndag igen. Helgen har gått lika fort somvanligt.. Hade ett jättekul arbetspass i fredags. Jag älskar verkligen mitt jobb :) När jag slutade halvtio var det gasen i botten hem och göra vid sig snabbt som fasiken och hälla i sig någon cider, där Emma också väntade när jag kom hem. Sen åkte vi mot stan. Först Stinsen och sen dansade vi loss på Tivvan. Ja, man kan ha kul två också! Sen tog jag tåget hem, för var inte sugen på att lägga 500 spänn på taxi, all by my self.

Sen igår åkte jag till Natta vid lunch och har varit här sedan dess. Träffade pappa, nettan och Ronja med. Pappa och Nettan åkte till Helsingborg till vår faster och Ronja stannade kvar. Åt tacos och kollade film (& lekte med Zache förståss). La oss sent och gick upp tidigt. Nog inte trött...

Så idag har kalas nummer 1 av 2 blivit gjorda. Zaches kompisar med föräldrar har varit här och ätit tårta.
Nu vid fem kommer stora släkten. Trevligt :)

Kan dock inte förstå att det är ett år sedan imorgon min fina, älskade systerson kom till världen. Massa Kärlek!

Detdär var min helg. Hoppas er varit bra! Imorgon är det jobb igen :) Min första natt! Lite nervös. Hejsvejs!

:)


Pratar med min bror nu. Han ska komma ner nästa helg för att partaja. Givetvis jobbar jag, eller ska jobba lördag morgon till söndagmorgon. Typiskt. Vi som träffas så ofta (not).. Men sa till honom. Ska dem festa, ska dem givetvis dra till älskade Tivoli!

Andra halvan av min familj bor i Småland. De flesta i Målerås och min bror i Kalmar.
Så dem träffar jag inte så ofta. Får passa på när man kan och när det går.

Pappa, Nettan och Ronja får jag träffa i helgen. På lördag :) Dem kommer ner och kör inom Natta för att fira mini lite.




Teorisnack.

Hoppas er dag varit bra. Har suttit på körskolan halva dagen. Började med sovmorgon. Sen tog jag bussen halvtvå, somvanligt. Sen satt jag där tills det var dags att ta bussen halv sex. Passade utmärkt. Dem stänger även då!

Nu är jag trött på teori. Vad bra att jag ska jobba imorgon och sen en liten helg på det ;) ..
Nej. Men jag vet att man måste kämpa. Hade jag haft lika mycket ledigt nästa vecka, hade dem dagarna spenderats på körkolan. Men det går inte. Tyvärr. För nu har jag verkligen kommit in i det. Går bättre och bättre och jag är så stolt över mig själv. Blir mer jobb nästa vecka (Vilket absolut inte gör något. Längtar tills imorgon då jag har ett kvällspass). Skönt att ha ett schema nu ivarjefall.. Love my job!

Så. Nu är jag verkligen helt körd o planeten efter dessa intensiva timmarna med plugg!
Man tror inte det. Men tiden går fort när man väl sitter där. Man vill bara bli färdig. Men det går inte.
När man blir för trött, går det in igenom ena örat och sen ut igenom det andra och sen känns det som att hjärnan bestämt sig för att halvt sluta funka. Då är det likabra att åka hem. Så kändes det nu på slutet. Haha!

Så nu har jag tagit en dusch och ätit kvällsmat!

Blir tv:n för resten av kvällen.

Hoppas er dag varit super. KRAM!

Sommar och sol. Hade inte skadat.
Lättare kläder. Skinnjackan/Jeansjackan.
Söta kjolar, söta klänningar.
Shorts med enkla linnen och söta toppar.
Sist med inte minst, Älskade Converse.
Så välkommen.











Laaalala.


Sista dagen denna veckan jag kan vara på körskolan. Har varit där sen i måndags. Hejja mig!
Så nu ska jag fantomme också ha mitt körkort.

När jag kommit hem har jag inte gjort allt för mycket. Varit hemma. Kollat på One Tree Hill (som dessutom jag har kollat färdigt på, tråkigt). Varit ute och gått lite. Det är vad jag gjort. Skönt. För kollar man tillbaka för några månader sedan var detta omöjligt. Känns jättekonstigt att gått från att ha ungefär samma procent och jobbat häcken av sig. Tills att nu inte jobba lika mycket. Men givetvis olika från vecka till vecka.
Denna veckan är där ju endast en kväll på schemat, imorgon. Jag längtar :)

Nästa vecka har jag tre pass. Ska även träffa min fina kusin, gå på tapuá party (stavning?!).
Bra att ha grejer. Damen vill ju snart flytta ;) Och besöka körskolan såklart.
Min underbara vän Angelica fyller snart tjugo och ska firas på lördag. Men jag kan tyvärr inte vara med och fira henne :( Jobbar natt! Men hoppas att du får en underbar kväll <3

Nu tycker jag att jag har varit ledig förlänge. Nu vill jag jobba. Men jag har gjort vettiga saker på dem lediga dagarna. Behövde ha lite ledigt för att komma igång med körkortet.

Nä. Nu måste denna donnan fixa till sitt ansikte och få på sig lite kläder. Sen är det dax att asa sig till körskolan. Ha en fin dag. Kram!




Du är bra precis som du är!


Alla är olika. Alla har vi våra starka och svaga sidor, possitiva och negativa.
Det jag blandannat får höra av personer runt omkring mig som är possitivt är att jag oftast är glad (frågar ni mina familjemedlemmar så säger dem nog tvärtom. Men man måste avreagera sig någonstanns, så sorry ;)).
Och att jag är mogen för min ålder.. Ett av mina negativa sidor, eller min svaghet ska jag väll säga. Är att jag har jättesvårt att säga om jag tycker något är fel. Jag har blivit mycket bättre på det dock. Men har en bit kvar. Särskillt om det är för personer som betyder mycket för en. Önskar att min fina syster hade skänkt lite av det till mig. För hon har inte svårt för det. Saker blir oftast så mycket bättre om man säger vad man tycker. Men det blir precis som en spärr. Nej. Ta nu inte detta fel. Det är klart att jag säger vad jag tycker, men inte lika ofta som jag borde. Beror på vad det är. Vissa saker är lättare än andra. Men det blir bättre och bättre, och det är kul att se!

Sen känner jag även ibland, när jag tycker något som tynger mig egentligen är en bagatell, att jag inte vill belasta några. Men dem som står mig närma. Kan dock se på mig när det är något som tynger mig. Så jag har nog lärt mig av det. Hehe. Att det är likabra att säga något. Ljuga kan jag inte heller för den delen. Haha. Stenkass. Att det kan synas tydligt när det inte ens är meningen. 
 
Men jag är glad att jag har fina vänner och en oehört underbar familj som stöttar mig och hjälper mig. Det där med att försöka säga helt vad jag tycker har blivit bättre. Tack vare (speciellt) mamma och andra fina personer.
Tack för allt ni gör. Men det är bara till att acceptera. Alla är vi olika. Alla har svagheter som man behöver jobba med. Ingen är perfekt, men vi duger precis som vi är. Men glöm aldrig. Det är viktigt att komma ihåg sina bra sidor, att inte bara tänka på allt negativt. Just be your self, det kommer du längst med <3



Kärlek.


Jag tycker om mitt liv. Har otroligt underbara vänner och en otroligt fin familj. Som jag älskar otroligt. Ett jobb som jag trivs med och verkligen tycker om. Så vad finns det då att klaga på egentligen?
Men även om jag har dessa underbara människor runtomkring mig. Så saknas en liten pusselbit i denna damens liv. Kärlek. Riktig jäkla kärlek. Inget trams, inget svek, inga lögner. Som det blivit dem flesta gångerna. Trött på det! Men som alla andra säger. Så kommer den väll när man minst anar det. Jag hoppas dem har rätt.
All i need is love.

Bara för detta. Ligger jag och lyssnar på Westlifes kärlekslåtar.

Behövde lätta på mitt lilla kärlekshjärta ;)

Sov gott.

Jag har en grabb i mitt liv. Min fina systerson! <3
<


G.l.a.d.a.r.e.

Idag gick det ännu bättre på körskolan. Man blir så peppad och stolt över sig själv när man lyckas.
Så istället för att vara irriterad (som igår när jag gick därifrån) var jag glad. Ska dit imorgon igen, samma tid.

Har även precis varit och powerwalkat med mamma. Skulle slängt på One tree hill då. Men kände för att röra lite på fläsket :) Vilket jag behöver. Men nu blir det en varm dusch, middag och sen One tree hill!

Ha en fortsatt fin kväll. :)

Bättre humör.

Yes. Idag är jag gladare. På mycket bättre humör. Trots att jag ska spendera halva dagen på körskolan.
Men vill man ha något, får man kämpa. Ingen som knackar på och bara ger mig körkortet (Även om jag just nu hade kunnat hoppats på det;)). Men det är bara till att gå dit. Ska vara där till stängning idag. Så är väll hemma lite över sex ikväll.

Nu har jag lite brådis. Måste bädda sängen och få i mig lite mat innan jag sticker till bussen.
Alltid så. Mycket tid från början, men sen när det närmar sig måste man skynda sig.

Nej. Ha en fin dag.


Mumsfillibabba.

Nog inte het.

"Clay" i One tree hill.

Yummi!

Bild lånad av Google :)

One tree hill!

Alla dagar kan inte vara bra. Idag är en sån dag där det inte direkt är det.
Lite tankar och saknad. Lite extra av det idag.
Min fina mamma kom med sitt pepptalk. Hon har rätt i allt hon säger. Men lättare sagt än gjort.

Min mamma är verkligen en underbar person. Hade inte klarat mig utan henne. My cliff <3
Tack för allt du gör och tack för allt du säger. Love! 

Kände bara för att lätta lite på hjärtat.

Nu ska jag dricka vanijlte och kolla på One tree hill. Så jag blir på iallafall lite bättre humör.
Men dagen är snart slut. Så jag hoppas morgondagen blir bättre.

Hoppas er dag varit bättre än min. Kram på er :)


Jobbehelgen avklarad.

Rekord på besökare häromdagen! Welcome.

Nu har jag jobbat färdigt för denna helgen. Det menas med att jag är ledig till nästa fredag. Mitt enda pass på hela veckan. Kommer kännas helmärkligt. Men helgen har varit jättebra. Det är så jäkla kul och alla är så härliga. Jag trivs redan. Men som jag skrev igår så hänger inte hjärnan med. Ny omställning för den. Det är jättemycket att ta in. Så just nu känner jag. Hejja den som kom på papper och penna.

Men dessa lediga dagarna ska jag verkligen gå till körskolan. För jag vill verkligen ha detta kort nu. Så på mina fria dagar framöver så ska jag spendera så mycket tid det bara går där. Går ännu lättare att planera, för nu har jag ett fast schema :)

Idag hade jag också en lång dag. Men inte som igår. Så nu är jag verkligen helt färdig. Skulle egentligen sovit förlängesen. Det blir aldrig så. Har bara slappat sen jag kom hem, ätit god mat med la familia och pratat en sväng i luren med min fina vän Jennie.

Så. Lite sömn på detta så blir det säkert bra.
Sleep tight. Over and out.

Ett fint minne, balen! Jag, Oskar och Carro.


My day.


Känner att jag igentligen inte har någon ork till att blogga. Men ett litet inlägg kan jag väll slänga ihop.

Min dag började nio idag på jobbet, den stora dagen idag! Sen har det gått i ett, hela denna dagen. Klockan sju ungefär nu ikväll satte jag och Marie oss ner med brukarna för att äta. Det är den enda gången vi suttit ner idag och kunnat ta det lugnt, någotsånär. Jag är helt slut i planeten. Vet knappt vad jag heter känns det som, går knappt att tänka.

Men det är så jäkla kul! Är så jäkla glad! Så spännande allt dethär. Men det har varit jättekul idag :)
En dag imorgon också. Slutade klockan tio, blev dock lite längre eftersom vi skulle gå igenom lite för imorgon och sen väntade jag på skjuts. Så nu ligger jag nerbäddad och ska få några timmars sömn och samla lite krafter för morgondagens arbete som börjar 8 och slutar 17:30!

Sa jag att jag tyckte detta var kul? Woho! :)

Love my job!

Sov gott. För det ska jag göra!

Älskar dig, mitt lilla pyre.




Slappefredag.


Då var snart denna fredagen slut! Den har spenderats med min bästa vän, Marielle. Även kallad Mosse här i bloggen ibland. Hon är en person som förstår mig på ett speciellt sätt, som ingen annan. Har fått höra att vi är lika, till personligheten, eller hon hade fått höra det från några får jag kanske tillägga. Ja, det kanske stämmer. Vi är rätt lika på vissa saker faktiskt. Underbart att ha en vän som henne. Och att hon dessutom är min bästa vän. Alla borde ha en vän som henne! Love.

Så idag har vi gjort det som vi brukar göra. Laga mat, prata en massa, skratta en massa, äta lite, kolla film, äta lite mer och sen slutar det med (99,9%) att hon alltid somnar på soffan! Det gjorde hon även idag. Lyckades få det på bild och lägga upp den på Fejjan! Fint sällskap detdär! Idag kollade vi på Pelle Svanslös. Kalla oss töntiga. Men vi älskar det.

Nu ska jag strax släcka ner. En lång arbetsdag väntar imorgon! Så behöver lite sömn.
Sagt det innan, men säger det igen. Fasiken vad kul det ska bli! :)



Jumper.

Fick ett städryck innan. Gjorde iordning bland räkningarna, sen hamnade jag i lådorna och rotade där. Hittade en gammal skiva som jag älskade när jag var en liten flicka. "Jumper" hetter/heter dem. Vet faktiskt om dem finns kvar. Men dem var mina favoriter. Minns att jag önskade mig skivan och min kloka syster kläckte ur sig typ "Skivan var slut i affären". Då fattade jag ju direkt att den inte var det :) :)

Så jag satte i skivan i datorn nu, och lyssnar nu på dem som var mitt favoritband som liten!
Flera idoler jag haft som liten har varit: Patrik Isacsson - gick tillochmed på konsert med mamma och Natta i Ängelholm. Min syster fick chansen att prata med honom, gissa om hon skröt och jag blev sur!
Även Anders Johansson, Brolle och Darin har varit Idoler ;)

Darin var tonårsidolen. Jag var helt såld på killen. Som de flesta tonåringar. Gick på konserter och spelningar, slängde upp nallar och annat på scenen. Ja, jag var lycklig ;) Fick en konsertbiljett av pappa och Nettan i julklapp för något år sedan. Så jag och pappa var iväg och kollade på honom i Kalmar. Något som betytt väldigt mycket för mig! <3

Påtal om min pappa. Så fyller han år idag. Så grattis på födelsedagen. Som alla andra år så träffas vi aldrig på våra födelsedagar tyvärr. Men något som man vant sig vid, men tråkigt iallafall. Hoppas du har det bra i utlandet iallafall. Hoppas du får en bra dag. Älskar dig!


Freedag.

Nu har jag haft sovmorrnar två dagar irad, eller två lediga dagar irad. Känns lite skumt. Eftersom sen jag slutade skolan har jag jobbat massor, inte haft sådär jättemycket ledigt. Men tackvare detta vikariatet blir det så. Först var jag timmis och sen i omsorgsteamet (som funkar ungefär likadant). Ännu mer ledigt nästa vecka, fyra dagar i rad. Inte illa :)

Men först jobb hela helgen. Vilket jag ser framemot. Så idag blir det en lugn dag.
Imorgon jobbar jag från 9-21:30 och på söndag, 8-17:30! Så när jag kommer hem imorgon blir det rätt i säng.


i miss you <3


Mysig kväll!


Somvanligt är ni stenkassa på att kommentera. Fy på er!

Har haft en mysig kväll med Imma. Skippade fika och åt mat på Haket istället. Behöver jag ens nämna att det var gott? Satt fint i magarna våra.

Imorgon har jag också en ledig dag. Ska hjälpa Marielles syster med någon fotografering någongång under dagen. Sen ska jag umgås med Marielle tror jag. Sen blir det jobb lördag&söndag. Som jag dessutom ser fram emot. The big day är på lördag :) Men det fixar jag och Marie!

Nu ska jag slänga på One tree hill.

Sov gott.

 


Tatueringar.

Sjukt sugen på en tatuering till. Har redan två. En lite nedanför nacken och en i svanken. Den vid nacken behövs fyllas i. Men den gjorde så j*vla ont rent ut sagt. Så jag drar mig för det. Den i svanken är redan ifylld en gång.
Den gjorde verkligen inte så ont att göra som den andra med gör ont att fylla i!

Har två allternativ på tatuteringar. Men stryker nog det första förslaget. Funderar på att skriva "familjen övervinner allt" på vaden. Frågan är bara vart någonstanns jag ska göra det. Snart lön så kanske dags att beställa!?

Mina tatuterinar jag ska ha på min kropp ska antingen vara något med mig eller något som betyder något. Dem jag har nu är mitt namn i svanken och stjärntecknet på latin vid nacken! :) Familjen betyder allt. Aldrig utan dem! <3 Så jag tror det blir den. Men ska bara tänka lite till om jag ska ha den vid vaden. Kom gärna med förslag på andra tatueringar eller ställen :) Alltid kul med andras tankar.

Kram!


Torsdag!


Vid elva kom min söta systerson! Lovade syster att passa honom idag för hon skulle iväg ett litet ärende. Det tackar jag inte nej till. Så otroligt mysigt :) Först tog han en liten nap, sen åt han lunch och sen har vi busat massa :) Har inte haft tid att äta så nu väntar jag på min mat! Är helt slut dessutom. Så är det att vara lektant ;)

Sen väntar teoriplugg! Ska bänka mig på körskolan hela nästa vecka.

Blir nog även en kvällsfika med Imma lite senare. Myspys!

Nä. Lite käk på detta. 
 

Tankar.

Den senaste tiden har det snurrat lite saker i min skalle.
Särskillt denna.

Jag har mitt vikariat nu (är otroligt glad över att fått chansen att få jobba med ungdomar med handikapp, som är en dröm). Men det går ju ut i Juni. Jag vill inte att det ska ta slut. Jag trivs redan och det har inte ens startat upp riktigt ännu. Kommer gråta när det är över. För jag vill verkligen vara kvar. Men man vet faktiskt aldrig vad som händer. Vart hamnar jag sen? Tillbaka till att vara timmis? Vilket man kan vara ett tag. Men inte i längden. Eftersom det är svårt att skaffa eget sen har man inget riktigt schema. Men det som är plus är all erfarenheten man får av att vara runt. Annat vikariat? Annan anställning? Är det i Åstorps kommun? (Där jag verkligen trivs). Så egentligen är det till att vara uppmärksam på jobb runtom i närheten. Även om jag vill vara kvar här. Så är det omöjligt att vänta om jag inte får något.  För en sak jag ska göra detta året, är att flytta. Då måste jag ha en någotsånär bra inkomst. Även jobba såklart. Är en person som dock inte kan sitta hemma, måste hända något! :)
Trivs med arbetskamraterna också på stället. Menar verkligen inget negativt med detta inlägg. Men tankarna tar över ibland. Det är väll rätt mänskligt att man vill veta. Men sen kan man inte få veta allt. Lite spänning i livet behöver man!

Att jobbar med personer med handikapp kom jag på att jag ville göra efter några veckors praktik på en gruppbostad. Det sa pang! Innan hade jag inte ens en tanke på det, även om min mammas sambos son har Downsyndrom.

Att arbeta med handikappade människor känner jag nu att jag alltid vill arbeta med. Min inriktning i ett tag har varit barn/ungdomar och sen även läsa till teckenspråk. 

Jag är en person som tänker väldigt mycket och det kan även få mig att må dåligt eftersom det lätt blir att saker och ting förstoras upp (inte allt då). Har haft väldigt tur med jobb i mitt liv. Först  på ett conditori i åtta månader, slutade för att dem på ett ställe jag haft praktik på undrade om jag ville jobba över sommaren vilket jag ville. Tack vare det har jag fortsatt att jobba inom denna verksamheten, vilket jag verkligen inte ångrar.
Önskar att jag kunde varvat ner mer och ta det som det kommer. Mamma försöker lugna mig imellanåt.
Vilket ni märker att jag inte alltid tar till mig ;) Så därför är det extraskönt att ha en blogg. Att få skriva av sig och lätta lite på hjärtat.

Vilket jag vet är att jag kommer vara kvar inom verksamheten. Men frågan är. Vart hamnar jag? That´s th question. Alla dessa tankar är väldigt många.

Men allt löser sig alltid tillslut. På ett eller annat sätt.

Känner att det blev ett långt inlägg. En aplåd om du orkade läsa allt.




.


Är verkligen helt slutkörd i planeten. Denna dagen har bara innehållt möte. Från 8.30 till cirka 14.00!
En massa info och massa annat.

Nu är jag iallafall ledig till lördagmorgon.

Så idag ska jag faktiskt bara vara hemma. Känner inte för något annat. Jo. Öppna teoriboken med.
Need to start.

Hoppas er dag varit bra.




Over and out.


Lite klädsnack.


Bara jag som vill att detta vädret kan försvinna så det blir lite mildare. Så man kan dra på sig snygga chinos, en fin tisha, jeansjacka och conversen. Tror jag har en gamal outfit som jag älskade som jag kan visa! Men chinosen gick sönder. Så nu får jag ut och leta ett par nya svarta. Älskar den byxan! Även vårkläderna (Stort plus till jeansjackan).

Är ingen människa som brukar fotta dagens outfit. Har ingen tid och heller ingen lust faktiskt. Gjorde det någongång då och då innan i min förra blogg har jag för mig. Så denna outfiten är en gamal favoritoutfit!
Men om jag ska beskriva min stil. Så har jag på mig det jag tycker om. Följer inte någon speciell stil. Tror min stil är rätt så alldaglig faktiskt. Men något jag tycker är döfult är den utsvängda byxan. Den kommer jag nog aldrig få på mig. Inte ens om någon försöker tvinga den på mig ;) ...

Klänningar/Tunikor/ höga kjolar är typ det bästa jag vet :) Speciellt leggins med ett par snygga skor. Särskillt mina älskade nya boots. Najsbajs!

Så vår. Du får gärna skynda dig lite! Gör mig ingenting.




Tisdag.

Sovmorgon idag igen. Det tackar man inte nej till! Jag och en annan kollega jobbar kvällstid idag eftersom vissa ville ha tillgång kvällstid :) Så klockan två börjar jag. Men innan det ska jag gå inom OJ och fixa en sak!
Mycket nu som ska fixas och donas. Men det är så kul! :) Man är dock helt slut om kvällarna.

Igår var det möte först med chefen från tre och sen någon timme. Efter det fixade vi personal till alla brukare o föräldrar kom. Och klockan sex var det möte med brukarna och deras föräldrar. Sååå kul! :)
Efter mötet med dem pratade vi personal lite. Så halvtio var klockan ungefär när vi körde därifrån!

Imorgon blir det ännu en dag med möte. Sen massa annat som ska fixa.
Sen är jag ledig tors och fre. På torsdag ska jag till körskolan. DÄr jag inte varit på hur länge som helst.
Besviken på mig själv att jag inte försökte ta det innan. Men det har varit så jäkla mycket. Inget jag skyller ifrån mig av faktiskt. Först massa fixande till studenten/bal, massa plugg/projektarbete, jobbade riktigt mycket i somras trodde jag skulle hinna i höstas med då jobbade jag också jättemycket (men var på körskolan någongång faktiskt) sen fick jag vikariat i omsorgsteamet och då fanns det verkligen inte någon tid. Nu har det varit en del med detta nya förra veckan.

Nästa vecka börjar vårt schema. Då hinner jag vara där varje dag :) Så nu ska jag ge järnet! Ska ha mitt körkort.

Några ord såhär på kvällskvisten!

Jag förstår mig inte på vissa folk. Oftast nuförtiden så blir man inte längre förvånad för folk, som dem kan bete sig/göra/säga men ibland så blir man faktiskt förvånad. Hur vissa är. Jo att vissa inte har alla hemma, det är ju ingen nyhet. Men det går faktiskt gränser. 

Inte jag själv som förlorar på det. Så, go on with your life like that, inget man vinner på i längden.
Vissa saker kan man inte göra annat än asgarva åt. Jaja. Inte mitt problem.

Känder bara för att skriva av mig lite såhär på kvällskvisten.

OTH kallas igen.

Sär vi!



<3










Älskade vänner <3


Onödigt känner jag.


Sådärja. Då var denna dagen också slut snart. Den har innehållit ett Välabesök med mamma. Vuxenpoäng till mig. Köpte ett duschdrapperi. Inte alla hemma eller? Jo. Men jag håller på att köpa lite saker till mitt blivande hem. Har en hel del nu. Så när jag hittar något som kan finnas i mitt blivande hem så haffar jag det. Så idag såg jag ett lila dushdrapperi med detaljer på. Stod My på det. Hade tänkt att ha ett badrum med lila detaljer.
Fick även med mig två ringar, några klädesplagg, en bok, sjunde säsongen av OTH, så nu har jag alla :) Sen lite till.

Sen har jag passat lilleman. Min fina underbara systerson! Massa kärlek. Har även pratat med Ange i telefon ett tag :) Detdär var min söndag.

Imorgon har jag sovis. Börjar tre, med möte. Sen jobbar jag även tis, ons ledig tors och fre, jobbar lör och sön :)
Gr8m8!

Onödig fakta i detta inlägget. Men nu ska jag fortsätta skypa med Mosse sen ska jag slänga mig i sängen och kolla på OTH. Får ni inte tag på mig hädanefter så åk hem till mig. För sitter bänkad framdför OTH (på min lediga tid då;))...

Nej. Nu lägger jag av innan allt blir för onödigt. Hejdå!


Kul kväll. :)

Ligger nerbäddad efter en trevlig kväll hos Imma! Blev ingen hämtemat utan vi åt tacos istället. Gott. Som. Fan.
Sen kom Jonna och joinade oss. Skitkul att träffa henne med, var ett tag sedan sist. En vän jag lärde känna för 7 år sedan när vi skulle börja i samma klass på Björnekulla och har varit kompisar sedan dess och umgås ibland! En fin vän.

Kollade film och fjantade oss som bara den. Alla var väll lika trötta. Övertrötta tror jag det heter. Men jag hade kul! Haha. Så snart ska jag släcka ner och sova. Imorgon ska jag och min mamma till Väla!
Var sugen på att åka till Väla idag. Men hade inte varit en bra idé ;) Så jag frågade mamma innan om hon skulle göra något imorgon så sa hon ja "Åka till väla". Hon har räddat min söndag. Tack mamma.

Ligger förtillfället och lyssnar på musik på mobilen. Sa jag att jag älskar min mobil. Blir lite rädd när jag säger det. Men vad fasiken skulle man gjort utan mobilen? Jag hade inte klarat mig. Det mesta finns i den. Den som uppfann mobilen är ett geni ;) ... My big love!

Och när vi ändå pratar om saker som är omöjligt att klara sig utan. Vad skulle man gjort utan sina vänner? Fasiken vad livet hade vartit trist utan dem med andra ord. Ni är bäst. Älskar er!

Nä. Sov gott! Over and out.


Jag och min fina kusin Elin. För ett antal år sedan. Minns att vi tyckte bilden blev jättefin ;) Haha! Minnen.

Gårdagen.


Visste att jag var otränad. Men inte såhär....

Antingen är det allt bärande och gåendes i veckan på jobb eller allt dansande igår.. Svår fråga.
Det blev som en puff i rumpan. Ja, jag ska köpa ett träningskort. Saknar faktiskt att träna.
Men skyller inte ifrån mig, har faktiskt inte haft tid. Då är det inte kul att slösa några tusen på något
man inte kommer utnyttja. Men jag ska. För nu har jag ett schema och kan planera bättre! :)

Ja nog om detta.

Tack för igår. Speciellt tack till Sofia! Var en jättekul förfest och sen en toppen utgång på älskade Tivvan!
Tråkigt att vissa åkte hem. Men så blir det ibland. Men jag, Sofia, Linda, Pernilla, Rebecca, Emma och Angelika skakade rumpa iallafall. Så jäkla kul! Precis vad jag behövde.

Idag mår jag faktiskt bra. Skönt. Men sleden är man allt. Inte var dag man kommer hem halvfyra.
Blev väckt av ett sms och sen var det kört trots att jag verkligen är ett vrak. Haha!

Nej. Tack ännu en gång härliga brudar.

Ikväll ska jag och Jonna hem till Emma och umgås. Trevligt ska det bli! Fina vänner det :)

Varför är man alltid sugen på flottigt och onyttigt när man är bakis? Skulle kunna äta hela dagen.
Har precis tryckt i mig potatisgratäng och en kyckling. Sa jag att det var gott?

Nej. Nu ska jag slänga mig på sängen igen. Ha en fin lördag!

Jag och Marielle!

Meeee. Klänning från Gina :) Älskar den!



Marielle och Ange. Två av mina närmsta vänner <3

Kvällskrav.


Jag och Natta gjorde ingenting idag. La på sofflocket hela dagen. Nog inte rastlös... Menmen. Nu är jag hemma igen. Det bästa är att jag är ensam hemma. Mamma och Stefan är hos några vänner och kommer väll hem lite senare ikväll. Så jag ska bara vara hemma och fixa lite och ta det lugnt. Njuta av ensamheten heltenkelt.
Imorgon är det jobb igen. Först möte, blandannat för att se hur långt vi har kommit :) Jag och min härliga kollega Annika diskade alla saker och la in de saker vi köpte på IKEA i skåpen häromdagen. Något vi inte trodde vi skulle hinna med, såg ut som en evighet när man kollade på diskbänken. Men vi grejjade det!

Ibland tycker jag låter så vuxen, för vuxen ibland. Haha. Har ingen aning vad det kan bero på..

Detdära suget efter sötsaker kom även idag. Gick och tänkte på den fulla Paradisasken som fanns därhemma. Men givetvis skulle ju mamma ta med den nu när dem skulle iväg. Gissa om jag blev besviken. Jag får väll rota fram något annat. Ja. Tjejer ni vet vad jag snackar om. Den perioden i månaden är det helt ok att frossa, tycker jag ;) En underbar anledning.


you don´t know how lovely you are.
í´m curious, but i´m careful.


 

Gamla bilder! :) Ett tag nu har jag varit riktigt sugen på att färga mitt hår brunt.
Är blond egentligen men den mesta tiden sedan man började färga håret, så har
håfärgen varit i mörkare nyanser. Inte förrän nu de senaste åren jag blivit ljusare
någongång då och då. Har nog slagit rekordet med att varit ljus sålänge.
(OBS, mörka slingor i;)). Men jag tycker det är finast att vara mörkhårig i längre hår.
Men nej. Jag tror jag skiter i det faktiskt. Ska låta mitt hår växa nu och jag förblir nog
blond ett tag till :) Intressant fakta va? Känner intressepilarna flöda.

Ha en trevlig kväll. Over and out.


I love it.


Redan torsdag. Dagarna går fort. Går bra på jobbet och allt känns riktigt bra. Superbra teamwork också! Alla är lika peppade och glada. Igår kom vi rätt så långt. Saker att göra hela tiden :) Sakta men säkert så börjar det likna något. Älskar det varje minut.

Idag är det bara två som jobbar och resten av oss personal är lediga. Så igår åkte jag med syrran hem och sov där. Är där fortfarande. Vi vill göra något idag. Men vi vet inte vad.

Sov på soffan inatt och vaknade när den lille höll på att prata. Så jag gick in och tog honom.  Ett tag senare kom hans mamma upp :)

Imorgon kallar jobbet igen. Dessa två veckor är det endast dagsturer som gäller. Det som är skönt med att jobba inom vården är dessa varierade tider. Ae. Fasiken vad kul detta är :)

Imorgon är det utgång med tjejerna som gäller. Sofia fyller 19! Hoppas på en riktigt kul kväll :)




Det visste ni (kanske) inte.

Några saker ni kanske inte visste om mig..

Tycker det är skönt att vara ensam. Inga som helst problem med att sova själv i vårt hus! Då passar jag på att spela hög musik och bara slappar.

Har ett stort matintresse, tycker det är skitkul att laga mat. Hade jag inte jobbat inom vården (som jag älskar och tänker inte byta) så hade det nog blivit något inom den branchen.

Har jobbat på ett bageri (Fenix) i cirka åtta månader innan jag började jobba med det jag gör idag.

Är galen i kläder. Min familj tror jag har ett shoppingberoende. Jag ser det som att jag har råd till det eftersom jag knappt har några utgifter och då går det förståss till snygga kläder. Men garderoben blir inte större för det.

Har spelat innebandy. Fråga mig inte egentligen varför jag slutade. Kan sakna det ibland.

Jag verkligen hatar lipsyl (original, blå vit). Har klökts av den sedan jag var liten. Min mamma däremot som har det 24/7 brukade/brukar pussa mig med vilje bara för det. Snällt va?!

Mitt andranamn är Bodil efter min farmor som dog när min pappa var 14.  Fin omtanke, men inget fint namn!
Hehe :)

Mådde jättedåligt över mina bröst innan. Eftersom att dem är big! Men nu tycker jag faktiskt om dem. Dem är ju mina. Sitter på min kropp, bara till acceptera. Övervägde innan om jag skulle göra en bröstförminskning. Men det gör jag inte längre. Nu sitter dem där dem sitter och det gör dem rätt i :) Det är snyggt med boobies!

Har druckit kaffe sedan jag var liten tolle. Älskar det än idag. Ingen riktig dag utan kaffe!

Har en pappa som bor i Småland. Som flyttade dit när jag var tre och min syster fem. Han bor där ännu med sin fru och deras två gemensamma barn.

Hade ni träffat mig för några år sedan så hade ni kanske inte direkt kännt igen mig. Hade så otroligt dåligt självförtroende. I princip de flesta kunde trampa på mig. Vågade inte säga så mycket. Därför utnyttjade tyvärr några det när jag var yngre. Men det har blivit så mycket bättre. Idag är det bra och att säga ifrån är inte helt på topp ännu. Men bättre. Så mycket bättre. Det är kul att se genom åren hur mycket man egentligen växer som människa. Idag tror jag på mig själv. Mycket har berott på mamma och på jobb. I vissa lägen har man bara sig själv. Tar snabba beslut ochsåvidare (då ibland själv, då lär man sig att lita på sig själv). Det växer man på! Jobben har också betytt väldigt mycket för mig. Personer har även sett att dem ser skillnad på en sedan några år tillbaka, det är alltid superkul att höra. Då blir man mer pepp! :) Jag är stolt över mig själv.

Är glutenintolerant. Vill säga att jag inte tåler de fyra sädesslagen. Har haft det sedan jag var runt 10 år.

Där fick ni lite mer fakta kanske :)





A good day.

Det har varit en bra dag idag. Men nu är jag trött!

Idag på jobbet så hade vi möte. Pratade om alla viktiga saker och lite om vad som ska hända under dessa veckor vi personal ska fixa möbler, köksutrustningar, elprylar medmera. Imorgon börjar det. Jag och två till ska göra Ikea! It´s gonna be great.

Några timmar senare var vi hungriga. Jag, tre personal till och chefen drog och åt. När jag sen kom hem var jag så himla rastlös. Inte var dag man slutar så tidigt :) Lilla Imma ville göra något med mig. Drog in till stan och kikade läget. Var inget kul alls. Fick med mig en tröja och en vågtång (äntligen).

En timme senare var vi nöjda.

Kvällen har erbjudit en promenad till oj, våfflor till kvällsmat, invigt min sodastream, läst VeckoRevyn och skypat lite med min fina vän Ronja!

Ser att ni läsare blivit fler! Välkomna. Men. Ni är stenkassa på att kommentera.

Allt för mig. Godnatt.


My 2010!

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förr?
blev moster, gick på bal, tog studenten, åkte till kos :)

- Höll du några av dina nyårslöften?
minns inte vad jag hade, haha.


- Blev någon av dina vänner förälder i år?
min kära syster blev mamma! :)

- Dog någon som stod dig nära?
Nej som tur var!

- Är det något du saknat år 2010 som du vill ha 2011?
mer kärlek - ärlighet!


- ,Vilket datum från år 2010 kommer du alltid att minnas?
24 januari, 11 juni, 18 juni, 11 oktober.

- Vad var din största framgång 2010?
tog studenten, gled in och jobbade direkt efter :)


- Största misstagen?
har nog varit en del.


- Har du varit sjuk eller skadat dig?
Japp.


- Bästa köpet?
Min samsung galaxy s !


- Vad spenderade du mest pengar på?
KLÄDER.


- Gjorde någonting dig riktigt glad?
Mycket! vänner, familj, resan, jobb.


- Vilka låtar kommer alltid påminna dig om 2010?
We no speak americano, natteravn, OMG, ja. En massa till.

- Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Gladare. Helt klart!

- Vad önskar du att du gjort mer?
Sparat.  


- Vad önskar du att du gjort mindre?
Slösat pengar och tid.


- Var du kär i år?
Faktiskt så ja.


- Hur många förhållanden?
1!


- Favoritprogram på tv?
Top model :D


- Bästa boken du läste i år?
Haha, nästa fråga tack!

- Något du önskade dig och fick?
resan till kos, men den köpte jag själv. annars kan jag inte komma på något :)


- Något du önskade dig men inte fick?
man ska vara glad för det man har. men man kan alltid drömma ;)


- Vad gjorde du på din födelsedag 2010?
Hade kalas hemma.


- de bästa människorna du umgåts med?
vännerna o familjen såklart :D .

- Finns det något som skulle gjort ditt år bättre?
Ja, klart det finns.

- Hur skulle du beskriva din stil år 2010?
much party och stress.

- Vad fick dig att må bra?
Alla fina vänner och min underbara familj.


- Vem saknade du?
pappa när det gått får lång tid mellan gångerna :)


- De bästa nya människorna du träffade?
Träffade ju sjukt många roliga i Kos måste jag ju säga.


- Årets sötaste?
:)

 
- Årets största kärlek?
Systersonen Zacharias :)


- Årets bästa?
SOMMAREN! ta mig tillbaka, koooooooooos <3 samtalet om vikariatet som jag började på idag :) 

Haha. En bild säger mer än tusen ord!

 







2010 har varit ett bra år! Lite bilder i det. Men inte allt. Såklart :) 
Men det bästa var såklart när lillen föddes. <3


Have a nice monday!

Vaknade klockan sex, alltså en timma innan klockan skulle ringa. La och vred och vände, tänkte, försökte somna om. Men det gick inte. Gav upp tillslut och klev upp.

När klockan ringde var jag redan färdig. En hel timme tills jag skulle gå. Ingen frukost var äten så vad är då inte bättre än pannkakor?! Så nu sitter jag här och äter pannkaksfrukost. Har nog aldrig hänt innan. Inte att jag har stått och lagat dem såhär på morgonen. Men det sitter fint, väldigt fint.

Today is the first day! Wish me good luck.

Ha en fin dag.

Killen som numera kan gå. Stolt över dig klimpen! <3


Snart the big day!

Idag var det sista dagen på mitt vikariat som jag gick på i Oktober. Som ni vet så börjar jag på mitt nya jobb imorgon. Ännu ett vikariat, men ett längre. För er som inte vet så jobbar jag med människor med handikapp/utvecklingstörning. Jag verkligen älskar det!

Så imorgon börjar vi personal att få iordning gruppboendet. Men dagen börjar med möte! Ska bli så jäkla kul.  Känns som ett härligt gäng personer jag ska jobba med. Om någon vecka flyttar våra kära brukare in. Innan dess så ska vi få någotsånär iordning. Det som också lättar lite på mitt hjärta är att jag äntligen kommer få ett schema = kan bli färdig med mitt körkort :) ..

Tiden har även gått riktigt fort sen jag fick reda på det. Nu är det bara dagen innan. Ja, tiden går fort. För fort ibland.

Annars flyter allt på somvanligt. Jobb är det som är planerat i veckan. Kör dagtur nu tills alla flyttar in. På fredag blir det utgång med brudarna. Ska fira Sofia som fyller 19! :) Eftersom jag körde nyktert på nyår, blir det inte det nu ;)

Sov gott. För det ska jag göra. Puss på er! :)

Jag och min bästa vän på nyår! <3

2011 :)

Hej på er. Hoppas er nyårsafton var bra :) Min var helt okej. Började med middag hemma hos mig med Marielle och hennes klasskompis Nathalie. Trerätters fick i ner. Mengud så mäktigt. Sen tog vi bussen till kvidinge där det var fest. Stundvis kul. Kul att träffa folk :) Vid ett var vi tvugna att åka hem eftersom det var den sista bussen.

Men nu är det ett nytt år. Nya möjligheter. Tror inte jag har så mycket att klaga på faktiskt. Blev moster till Zacharias <3 (min favorit), tog studenten, gick på bal, ÅKTE TILL KOS, jobbar med det jag älskar och fortsätter med det. Visst. Ett brustet hjärta som tog lång tid att läka. Men det gick över och det gör det, måste man intala sig. :) Bara till att hålla ut. Finns väll alltid en och en annan tråkig sak som händer som man inte är nöjd med per år. Men så är livet. Har haft fina vänner och fin familj runtomkring mig. Underbart :) Ni är bäst! Och jag älskar er.

Mitt nyårslöfte är att jag ska flytta hemifrån! Något jag verkligen vill :)

Året börjar bra. Börjar på mitt nya jobb på måndag. En bättre start kan det inte bli. Så glad att jag fick möjligheten. Måste även gratulera Sabina som fick sin dotter häromdagen. Går på hennes tjänst nu tills hon kommer tillbaka :) Så tack för att du blev gravid ;) Hehe.

Det bästa med idag är att jag mår bra! Inte bakis och inte längre sjuk. Men tänker ändå göra som alla som är bakis idag. Ligga och kolla film och mysa :) Perfect! Hoppas ert 2011 blir super. :)

Jag igår. Svart fodralaktig klänning med silvriga detaljer från ONLY! :) Love it!

RSS 2.0