Haft en trevlig kväll.

Idag har min fina syster födelsedag. Grattis till dig <3 Firade henne i lördags med släkt och då fick hon en parfym hon önskade sig av lilla mig :)

Idag har jag haft en ledig dag. Var bara hemma under dagen. Sen nu ikväll så var jag och turade med mina arbetskamrater inom LSS. God mat och trevligt sällskap. Sagt det innan och säger det igen. I looove my work.

Nu blir det en dejt med kudden. Sov gott.


Lilja 4-ever.

Igår när jag sov hos min syster. Så kollade vi på två filmer. Den ena var Lilja 4-ever.
Den är så hemsk. Tänk att det försigår runtom oss. Lurar en flicka till ett främmande land.
Hon kan inte språket och känner ingen. Blir utnyttjad av räliga gubbar och sen inlåst i en liten lägenhet med
väldigt få saker. Snacka om att få en fel bild av omvärlden. Tack vare att hon hamnade snett för hennes
mamma lämnade henne och reste till Amerika. Ensam. No money. Sen fick hon ha sex för att få ihop vardagen, sen gick det utför. Lurad.

Man blev verkligen påmind hur bra man verkligen har det.
Sånna saker som vi gnäller åt ibland är himmelriket för dem.
Man får sig verkligen en tankeställare ibland.
Så olika alla har det. It´s not fair sometimes.

Fina syster, fina systerson och jag. Kärlek till er.






Fullt upp.

Snart var denna måndagen också över. Dagarna bara springer iväg. Inte mycket jag varit hemma idag heller..
Dagen började med möte med mina kära arbetskollegor, under mötet fick jag ett sms av Imma om jag ville hänga med till Väla (Igen. Mamma frågade om det var mitt nya hem. Man skulle nästan kunna tro det.)... Jag gjorde det, eftersom jag skulle handla julklappar. Och det gjorde jag med. Så nu har jag endast en kvar och det är till min "svåger" Timetott.

Skönt att ha det avklarat ska jag säga. När jag kom hem därifrån sov jag en timme, var heeelt färdig i planeten. Sen var det upp och hoppa igen, möte halvsex. Vi personal är nervösa men jag tror brukarna är ännu mer ;)
Ska bli så spännande alltihop. Vad jag längtar!

Hoppas att er dag varit skitbra! :)

Uuuuunderbaara tid! Ta mig tillbaka <3


Mitt i natten ;)

Just nu sitter jag uppe med min systerson, hans mamma vill nog inte gå upp. Ett busfrö klättrandes och pratandes i sängen tidigt på morgonen. Trotts att man är riktigt trött så kan man inte bli sur ;) Men fan vad jag vill sova...
Får vila ögonen efter mötet som börjar vid tio och slutar klockan tolv..

Så nu springer han runt i sin gåstol, skiner som solen själv. Gullunge! <3


Vem är du?

Jag ser att en hel del läser, men ni är stenkassa på att kommentera!
Så jag skulle vilja veta. Vem är ni? :)


He rocks!

Såg precis klippet på Idol-Olle på tv4s hemsida eftersom jag missade det i fredags när han sjöng Fix you. Herregud, fan vad bra det var. Fick verkligen rysningar..

Det kommer antagligen bli Jay som kommer att få en plats till finalen och jag hoppas verkligen att Olle tar hem den andra. Ah vad bra han är, OlleBolle :)

Bild lånad av Google! ;)

Söndag.

Igår var det kalasdags för syrran min. Även kusinerna med familj och min systers svärföräldrar var där. Och god mat som fan! Trevligttrevligt :)

Nu väntar jag på att Jenniepennie ska vakna så jag vet OM vi ska köra till Väla eller inte, julklappsshopping. Sömntuta! Har lite mer koll på mina julklappsinköp nu, men inte alla. Svååårt. Men julklappsinköpen blir färre detta året iallafall från tidigare år. Så kan det gå ;)

Hoppas ni haft en fin helg!!

Fina du!

En person som det kommer skrivas om mycket i min blogg ( som jag nog nämnde för någon dag sedan) är min underbara och fina systerson och även min gudson, Zacharias.

Han är verkligen det bästa jag vet. Att man kan älska ett litet pyre så mycket är helt ofattbart egentligen.
Så stolt moster. Bara vänta tills era syskon får barn, ni kommer förstå mig. Och eftersom denna kärleken är så stor, är det möjligt att älska sina barn mer? För det gör man, säger alla föräldrar. Ens barn står högst upp.
Men nu har jag inga egna bebisar. Zacharias är de närmaste jag kan komma :)
Att få vara med från dag ett tills sålänge man lever och följa utvecklingen, det är häftigt. Vill vara en moster som Zacharias alltid kan ringa eller hälsa på när man vill och känner för. Det gäller även såklart dem framtida syskonbarnen ;) Åh. Så mycket kärlek! Moster älskar dig, mest i hela världen.

Lite kärlek såhär på lördagseftermiddagen. Han är här hemma nu dessutom. Däckade nyss i soffan.
Han ska vara här hemma hos oss medans jag och hans mamma ska fixa inför kalaset ikväll.. <3



Tack för igår!

Hej på er.
Hoppas ni mår bra.. Vaknade för en stund sedan. Mår ändå rätt bra idag faktiskt. Lite huvudvärk, men bara lite :)
Igår var det ju utgång som gällde. Så kul att träffa alla igen.. Först middag hos Emma, sen drog vi in till stan.
Först tog jag, Ribbo och Elin stempel inne på Tivvan medans dem andra gick till Hampan sålänge och där joinade vi dem sen och satt där ett tag..

Sen hamnade jag och Rebecca på Stinsen. Sen stack vi mot Tivvan. Vi tre drog in där och resten drog hem!
Hade en kul kväll och hoppas tjejerna också hade det :) Visar er lite bilder sen!

Ikväll vankas det Kalas iallafall hos syrran min. Ska dit innan och hjälpa henne :)

Imorgon blir det nog väla Jennie och köpa julklappar :) Ha en fin kväll.


Powernap is the shiiiet.

Godmiddag.

Har precis kommit hem från mötet. Som gick lite över tiden. Sen var jag tvungen att skriva på ett papper eftersom jag trillade påväg till jobbet i onsdags. Så när jag kom hem visste jag att där fanns en burk med mat i. Så den håller jag på att slänga i mig. Fyfan vad hungrig jag var!

Slapp jobba idag. Så jag hinner powernapa. Skööönt! Att powernapa är underbart ;)

Nej men tillbaks till mötet igen nu då.
Ska bli så otroligt kul att få vara med från början, att starta upp detta från grunden(även om jag "bara" är vikarie). Det är så spännande. Alla inköp vi ska göra till alla rummen, det redovisade vi idag. Vi delades in i grupper förra gången. Så jag, Sabina och Britt-Marie fick köket. Nej, detta kommer bli skitbra :) Tusen tankar.
Fick även vårt schema idag också... Säger bara en sak: Äntligen kommer man få ett (fast)schema!!!!!! 

Underbara student. En av de bästa dagarna i mitt liv var studentmånaden, studentveckan (inklusive bal&student då). Men Kos 2010 slog allt. Fyfan vad kul det var. Åh vad jag vill tillbaka. Nu! Vill ni åka till ett festställe så ska ni åka till Kos. Där är det fest. Fest till tusen ;) Ni kommer icke bli besvikna. 

(Ja, jag stör mig också på att lådan är öppen;))
 



Då var det fredag igen.

Då var det fredag igen! Har min lediga helg denna helgen, som inte händer sådär jätteofta nuförtiden.
Annars brukar det vara att man har något pass lör eller sön, eller jobb hela helgen eller att man står tillgänglig och kan hoppa in om någon ringer. Men nej. Inte denna helgen.

Ska först på mötet med personalen och chefen på det nya boendet nu halvnio. Sen sa jag att jag kunde hoppa in efter tolv tills fyra om det behövdes. Men änsålänge har telefonen inte plingat.

Idag blir det att fira Emmiiiis och sen en utgång. Wooho :) :)


:)

Sådärja. Då har jag städat rummet också! Skönt när det är gjort. Satt in papper och renbäddat med.
Det bästa som finns är att krypa ner i renbäddade sängkläder. Så det som jag ska göra innan jag kryper ner är att duscha, äta räkor och kolla kläder tills imorgon..

Tar alltid fram kläder till morgondagen och har gjort det ett bra tag nu. Eftersom att annars har jag en tendens att springa halvnaken fram och tillbaka i huset. Trots man har fullt med kläder funkar det inte. Så nu slipper jag springa fram och tillbaka när kläderna ligger framme på stolen :) Wohoo! Men frågan är ofta "Vad fanken ska man trä på sin kropp?" ... 

Kläderna för imorgonkväll är också redan besämt. Annars tar det en eeevighet oftast. Men köpte en ny klänning igår så den ska jag ha på mig tänkte jag. Ska bli så kul imorgon.. Alla tjejer kommer till Emma. Är sällan alla tjejer är samlade nuförtiden. Matilda bor i Uppsala och Amanda i Lund. Min gamla goa granne Jill kommer också. Så jag hoppas och tror på en underbar kväll med fina tjajor.

Jävla tjat om kläder.

Ska inte tråka ut er mer. Ha en fin kväll! Puss och kram :)

Onööödigt.

Sinneee vad jag är trött!! Dagen gick fort fram tills halvtvå, efter det kändes det som om tiden gick supersakta.
Men sen var det dags att bege sig hemåt. Gick inom och handlade en fin liten sak till mammi.

Har varit och är så fruktansvärt trött idag. Skulle kunna somna vilken sekund som helst....
Men måste städa mitt rum. Så dammigt. Bläää!! Så det måste verkligen göras idag. Imorgon är det inte säkert jag hinner. Ska på möte och sen vet jag inte om jag ska in och jobba ett par timmar..
Men innan städandet ska jag slappa lite till.... ZzzZZz. Baah!!

Ett så onödigt inlägg kände jag.

Julmys.

Snart är det jul igen. Så jäkla mysigt är det. Stämningen innan, allt pynt, bak, mys, musik, julmarknader (Ja, listan här lär bli lång om jag inte slutar ;)) ... Att få ge julklappar tycker jag om, men inte att ge sig ut med halva Sverige samtidigt...  På söndag är det ju dessutom första advent. Mamma sa något om en mysig frukost. Låter ju helmysigt! Speciellt när man är en person som älskar mys. Mitt namn passar ju perfekt till det måste jag säga...

Påtal om presenter. Min syster ska ha kalas på lördag och jag har köpt en present som jag vet hon kommer bli glad över. Därför vill jag bara ha lördag nu så hon kan öppna den. Kan inte skriva vad hon ska få, eftersom jag vet att hon läser min blogg ;) Så ni som vill veta får veta på lördag eller söndag..
Nu måste jag sova. Börjar klockan sju imorgon....

Sov gott.
/ My!









Hemma igen.

Sådärja. Då var välabesöket avklarat. Var inte sådär jättemycket fint. Men fick med mig två enkla tröjor, en klänning och lite annat smått och gott med mig hem.

Är riktigt trött. Varit igång sen imorse. Känns att kroppen behöver lite söm :) Imorgon börjar jag klockan sju. ZzzZzZ... Men innan det ska jag måla färdigt naglarna.

Är ingen person som brukar lägga in dagens outfit och saker jag köpt här i bloggen. Men. Det kan hända någon enstaka gång. Som detta nagellacket köpte jag blandannat idag!

Sov gott :)

 


Klant.


När jag cyklade till jobbet imorse. Så cyklade jag och trillade. Den första reaktionen var "Såg någon mig?" (Haha, varför är det ofta så?).  Gjorde ont i ett tag. Sen släppte det.. Men sen på jobbet när jag sen satte mig på knäna, då gjorde det ont. Så jag fick ringa ett samtal. Och när man slår sig påväg till jobb / på jobb osv så ska man skriva ett speciellt papper.....

Klabb för man trilla litta ;) Men, det kanske blir värre om någon månad eller så, så det är därför man också ska skriva även om det inte gör ont just nu!! Egentligen skulle man inte cyklat alls under vintern, men det är så smidigt :)

Ae. Nu måste jag kila. Natta och Elin kommer vilken sekund som helst. Hoppas er dag varit bra!! :)

Onsdag!!

Man ser snö när man kollar ut! Neeej! Det är fint och mysigt när man kollar ut.
Men när man är ute är det inget höjdare. Ska dessutom jobba ute på ett mysigt ställe
idag. Så det gäller att klä på sig ordentligt.

Slutar halvfyra idag. Set blir hem och duscha för att sen köra till Väla med Elinpelin!

Snart fredag. Snart heeelg. Wopido!
Ha en bra dag.

Jag & min fina syster. En bild vi tog på min födelsedag för två år sen! Love <3


Kvällsmys.

En kopp te och mys med mammi framför Desperata Hemmafruar!
Sen måste kroppen hoppa i bingen och få energi.
Imorgon är det jobb efter det väla, med Elin. Som är en saknad person!

Sov gott.


Lite om mig!

Måste säga att jag har en hel del läsare för att vara nystartad! Men. Ni får gärna kommentera.
Vem är ni? Jag vill ju veta vem som läser min blogg med :)

Jag kanske ska presentera mig för er nya med?
My är mitt namn är nitton år. Jobbar just nu i omsorgsteamet (vikarie där tills jag börjar på ett nytt vikariat).
I omsorgsteamet är man som en fast timmis. Är runder på alla ställen (inom handikapp). Vi får fast lön, går före timmisarna somsagt och kan inte vi så får dem ta det :) Alltså inget fast schema direkt! Bor fortfarande hemma hos mamma och hennes sambo, men planerar att flytta så småningon, inom snar framtid.

Har fem syskon. Fyra i Småland och ett femton minuter från mig. Ett helsyskon, två halv och två plastisar.
Är också moster till Zacharias (älskar det, han är det bästa jag vet), han kommer det skrivas om en hel del om i bloggen. Fina unge!

När jag inte jobbar så umgås jag med kompisar, familjen, shoppar (looove it!!!), festar, slappar, pluggar till körkortet.

Börjar på ett nytt vikariat i januari. Ett nystartat boende! Ska bli såååå spännande :)
Mina framtidsplaner är att jobba med utvecklingsstörda människor. Älskar verkligen jobbet! Ångrar inte för en sekund att jag gick denna vägen. Vill även ha barn i framtiden och hitta drömprinsen ;) Men innan jag skaffar ett fotbollslag, så ska jag åka till USA! It´s a big dream.

Det var lite om mig. Är det något mer ni vill veta. Så får ni väll ta och fråååga :)


Jag och min fina vän! Hoppas du har det bra in US and A! <3


Kaffe.

Hur kan man inte älska kaffe? Den bästa varma drycken som finns.
Det sägs att man inte är vuxen förrän man dricker kaffe. Då har jag varit
det sedan jag var liten. Drack tillochmed kaffe med dagisfröknarna.
Men stop och belägg, inga stora mängder då inte ;) ...

Så. Kaffe har följt med mig sedan jag var liten. Men.
Det har gått och blivit mer kaffedrickande på den fronten. Tack vare jobb ;)
Dricker ännu mer nu när man börjat jobba än vad man gjorde när man gick i
skolan.

Men det blir väll så kan jag tänka mig. Eftersom det sätts på lite kaffe närsom
på ställena. Eller sätter man på själv. Kaffe hit och kaffe dit. Som ett måste.

Nej. Nu är det lunchdax.
Over and out / My!





Tisdag.

Godmorgon!

Hoppas ni sovit gott. Jag har allt, sovmorgon också för den delen idag. Det tackar man iiinte nej till.
Idag börjar jag halvtolv till sju. Lagom tider.

Hela denna helgen är jag helt ledig, det tackar man inte nej till. Och det är inte så ofta det händer heller :)
Så i helgen händer det allt saker.
Fredag - Emma ska firas, först middag hos henne och sen utgång. Alla tjejer är även där <3
Lördag - Syrran ska ha kalas :)
Söndag - Vet jag faktiskt inte ännu!


Ha en bra dag.
Over and out.
/ My

Den finaste jag vet! Zacharias. Stolt moster. <3

Saknad!

Känner saknad för några saker förtillfället i mitt liv.

- Vännerna. Eftersom att dem flesta jobbar och går på högskola så ses man inte likamycket som man gjorde när man gick på gymnasiet. Plus att jag själv jobbar jättemycket. Ronja är en av dem jag saknar mest. För hon är inte ens i närheten. Ett år kvar, sen är hon hemma.
- Kärlek. Riktig kärlek. Inga lögner, inga svek. Ärlighet och omtänksamhet, tack!
- Eftersom jag jobbar så mycket. Så hamnar vissa saker i kläm. Som jag skrev åvanför. Vännerna, även familjen och mitt körkort. Men ta inte det fel. Jag älskar att jobba med det jag gör, verkligen. Lyckligt lottad. Ångrar inte för en sekund att jag valde detta. Men så blir det imellanåt :)
- Gamla tider. Fast vem gör inte det? Fast ibland är det lite mer än vanligt. Ibland tänker man inte alls på det men sen ploppar det bara upp i skallen. Och då vill man bara spola tillbaka tiden och uppleva det. Igen! Once and for all.
- Pappa. Han bor inte i Skåne ens en gång. Och har inte gjort det sen jag kan minnas. Utan i Småland. Och det är jobbigt ibland. För vem vill inte ha sin pappa nära?

Idag var nog en liten saknad dag, märkte jag nu :)
Men. Jag älskar mitt liv. Har underbara vänner, fin familj och ett superhärligt jobb.


A new start!

Då börjar vi om på ny kula här igen, fast på blogg.se! Eftersom att på min förra blogg, så kunde man inte kommentera. Så det är endast därför jag bytade. Om ni nu ville veta det ;) Vissa sa till. Så nu hoppas jag att ni kommenterar.

Så. Jag hälsar alla välkomna hit. Gamla som nya läsare.

Här kommer jag skriva om det som händer i mitt liv. Så, enjoy!
Vill ni veta något om mig. Så är det bara till att kommentera, så svarar jag.
Annars. Så skit i det helt enkelt ;)

 Sär vi!

 

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0