Allt möjligt!

Hej på er. Hoppas att ni har haft en bra dag! Min har varit helt okej. Varit hemma, slappat, övningskört - hamnade hos syster och lillen, körde i Helsingborg och där hade jag hjärtat i halsgropen och solat med Elin!
Ska snart hoppa in i en varm dusch och efter det kolla på avsnittet av One tree hill som jag missade igår, på kanal 5play och dricka citronvatten :)

Inte illa att äta lax två gånger på en och samma dag. Först lax till lunchen och sen blev det gravad lax med rödlök på macka nu till kvällsmat. Mumma! Mamma sa att man blir smart av fisk, kanske därför jag är så smart redan då ;)

Låten som går varm på radion nu är Dannys "In the club". Tycker inte det är någon melodifestivallåt (men vilken är det?). Men han är så otroligt duktig, så han förtjänar en plats i finalen. Har inte hört alla låtar ännu faktiskt.
Dem säger att Eric Saades är jättebra och Nicke Borgs. Tycker det är synd att Anders Fernett inte gick vidare!
Trött på Linda Bengtzing...

Jaja.

Imorgon är planerna körskolan och umgås med fina vänner på kvällen! Saknar dem. Så en mysig kvällsfika är inte fel då <3 Får även skriva Grattis till min vän Emma som har öppnat ny salong nere i byn med två andra.
Go go go! :) Lycka till!

<3



Not a sportygirl!


Herremingud vad jag är mätt! Börjat mitt lite nyttigare liv idag (igen!!)
Men eftersom jag inte tränar, förrutom är ute och går ibland så är det ju verkligen extra noga med vad man stoppar i sig. Och ja, jag är en riktig gottegris! Men man kommer in i perioder och nu måste jag ändra min hälsa lite. Tackar gud att det inte syns utifrån ännu, men insidan mår kanske inte så bra. Gå upp i vikt vill jag inte.
Är rätt nöjd med min kroppsform, kurvig, big boobies som jag vant mig med nu! Men saker behövs slipas till ;)

Så min lunch idag blev stekt lax, broccoli och blomkål. Mums :) Eftersom jag vet att det inte kommer hinnas med träning nu så är det inte lönt att köpa ett kort heller. Så när vissa saker lugnar ner sig så ska jag börja igen.
Mamma har nämnt dans. Men vad för dans, det vet jag inte ännu isåfall. Men det hade varit kul.

Är riktigt kräsen när det kommer till träning. Har aldrig varit en sportmänniska. Det som jag spelat under mina år är fotboll som liten flicka (men inte alls länge) sen innebandy för några år sedan, det ångrar jag dock att jag slutade med, för det var kul. Dansade magdans också när jag var liten faktiskt, i snygg kjol och topp! Något jag ångrar nu att jag inte gjort innan är att börja dansa street dance eller något. Dansade några gånger för några år sedan, men kommer inte ihåg varför jag inte fortsatte. Sen har det varit Aerobic/Friskies och Svettis. Gym ogillar jag skarpt!

Men det är skönt att röra på sig, dessutom blir man lite piggare. Kanske därför jag är som en säck päror? :)
Ska se om där finns något godare mot trötthet än Chi San ;)

Måndag!


Man märker att läsarantalet sjunker ju mindre man skriver ;) Haha! Men så går det när man varken har tid, ork eller lust till att skriva. Men när man väl skriver då rullar tankarna och lätt att inläggen blir långa.

Pratade precis med min kära pappa i en rätt bra stund. Han är somsagt iväg på semester.
Jag saknar han så! På dessa 17 åren han bott i Småland har man någotsånär vant sig vid att han inte är nära. Men ibland är det extra jobbigt. Men det är kul att vi ändå lyckats ha en bra kontakt trots avståndet.
Telefoner är bra. Den som kom på den borde ha en fet jävla stjärna. Men på fredag syns vi, då blir det en trip till "Byn som Gud glömde, Målerås" ;) Älskar dig pappa <3

Nu är jag somsagt ledig i en hel vecka. Bytade ejörförsig bort min fredag pågrund av Smålandstrippen!
Men man jobbar inte ihjäl sig precis ;) För bara några månader sedan när jag jobbade i O-Teamet jobbade man ungefär 24/7 och nu har man 90% men jobbar inte alls så mycket. Silken skillnad det kan bli!
Blir iallafall några dagar på körskolan denna veckan. Skönt att äntligen kunna vara där regelbundet nu, så kortet blir färdigt!


Imorgon ska jag träffa mina pinglor, Elin och Emma! <3

Saknar dig mitt hjärta!

Lördagggggg


Då var det lördag igen, kväll snart dessutom!

Har varit ledig idag. Så denna dagen har jag passat älskade systersonen. Har lekt massor och dansat!
Sen åkte jag, mamma och Stefan till Familia. Köpte inte ett enda klädesplagg ;) Bara lite saker till min blivande lägenhet.

Skulle till Natta egentligen, men hon tyckte inte det var lönt så vi sket i det, men då kom jag på idén att hon och Z kan komma hit istället så slipper jag dra tidigt med bussen så kan den köra när dem vill :)
Köpte även en pyjamas till honom idag med, perfekt.

Imorgon är det jobb igen :) Men bara för det vill man ju inte vara tråkig och spendera en lördagskväll by my self!Så ett besök av syrran och Z gör ju toppen :)

Nä. Ha en fin kväll. :)


Fredag!


Då var det fredag igen! Om någon timme beger jag mig mott jobb. Så varannan helg håller jag helg, annars får man göra det mitt i veckan :) Så det jämnar ut sig! Det som är possitivt med vården, dem varierande tiderna.
Vilket jag tycker är skönt. Kvällar älskar jag att jobba!

Där jag jobbar nu är det mest kvällar/nätter. På helgerna är det dagar också, eftersom då jobbar inte våra kära brukare. Annars kommer vi in och jobbar, tidigast halvtvå mitt i veckan!

Idag har jag natten och börjar 15:30. Idag blir det köpemat från Kinadraken, mys :) Love my job!
Tror jag sagt det innan för folk har frågat när man skriver jobba natt. Vi har sovande natt :) Om det händer något, så går vi upp. Vi har ett jourrum med säng och lite annat :)

Nä. Nu ska jag städa innan jag börjar!

Ha en fin helg. Och hoppas mina tjejer får en fin utgång. Dem lyckas oftast alltid pricka in dessa trevligheter när jag jobbar :/ Så blir det ibland! Men jag sparar pengar också dessutom. Sen tycker jag om att jobba, så mig gör det inget. Men saknar tjejerna med :)

Ah, imorse höll jag verkligen på att spy upp min dagliga shot. Fan vad äcklig den är! Tror jag får testa något annat. Detta funkar inte ;p Synd att den ska vara så jädrans äcklig när den faktiskt hjälper lite!

Ser ut som jag har flottig lugg, men det är bara vatten :)


Bigbrotthaa!


Varvarannan status på Fb handlar om BigBrother. Jag verkar vara en av dem få som inte ens haft tanken på att ens se på det, eller ens bryr sig. Kan skriva en massa saker om vad jag tycker om sånna jäkla dokusåpor, men leder ingen vart ändån. Alla får se på vad dem vill såklart! Alla har sina åsikter också ;) Som jag brukar säga, och säger det igen "Tur att smaken är som baken, delad ;)" Och tur att alla är olika.

Ja, bara dessa orden säger ju en hel del!

Om en vecka åker vi somsagt äntligen upp till pappa och resten. Vet inte vem som är hemma av syskonskaran. Ronja är den man alltid vet man träffar, Ricky far och flänger på sitt håll (den åldern nu ;)), Robin bor i Kalmar så han ser man knappt röken av heller och Rebecca bor inte ens i Sverige. Så det återstår att se vem man träffar denna helgen. Men pappsen träffar vi iallafall. Får även se en skymt av honom på tv:n imorgon.. Han vann en hel del tusenlappar förra veckan på postkodsmiljonären. Gris! Ja, vissa har tur ;) Och nu är han och frugan iväg och gottar sig på Tenneriffa. Avis? Nej, inte ett dugg. Vi har det ju så varmt i Sverige, inte alls minusgrader och kallt. Så tänk inte på oss. Dem riga di kan, och di fattiga di försöker :)

Nä. Nu ska jag snart dejta Mr Pillow!

Här var han en liden bebbe, numera är bebben 1 år och 1 Månad.
Att man hade så mycket kärlek! Och att en sånhär liten plutt kan
betyda så oehört mycket för en. Från dag ett!
Hur blir det då när man får egna barn? Kärleksarean är otroligt stor!
Att man bär på så mycket kärlek man inte vet om :) Magiskt!
Jag älskar dig Z och kommer alltid göra. I´m proud over you <3
Mosters Pyre!

Seeegis

Hemma efter en härlig men kall dag på stan med Imma! Åt även på Haket, underbart god mat.
Sen fick det bli en snabbkaffe inne på Espresso. Fick med mig ett par snygga brallor och en blus från Lindex och en Mascara! Sorterade faktiskt kläder häromdagen, vissa plagg tvingade jag mig själv att kasta. Eftersom man tänker "Kan ju komma till användning", vilket det inte gör.. Så, sånna plagg får man kasta om dem bara ta plats. Så kan man hänga in lite snyggt ;) Mamma är dock inte glad på mig. Garderoben blir inte större. Hon tror jag har ett shoppingberoende.. Men sagt det innan. Har man bara sig själv och betalar det man ska och sparar dessutom, så de av pengarna som är kvar går till det man tycker om. I detta fallet är det kläder som är ett stort intresse. Jag skulle aldrig få för mig att låna pengar för att köpa kläder, aldrig! Eller ta kredit. Har man inte pengar, så har man inte. Så när man flyttar hemifrån kommer man få en chock, allt kostar och maten är svindyr :) Man har det så bra när man bor hemma. Någon mobilräkning, någon annan räkning och så ska mamma och Stefan ha lite eftersom jag får bo här ;) Sen är det frittfram. Man får ju passa på när man faktiskt kan. Right?
Har även haft huvudvärk från och till under hela dagen och varit allmänt trött och seg. (Ja, trött är ju inget ovanligt, men finns skillnader).
Så har bara vilat och tagit det lugnt sedan jag kom hem. Ska få i mig lite kaffe och något i magen nu iallafall..

Torsdag!


Woho, it´s a new day! Idag ska jag först in till stan för att träffa Emma en runda. Hoppas hinna med en liten fika med! Sen ska jag plugga teori. Måste göra något roligt ibland, även om jag vet att om man vill ha något så får man kämpa. Men ibland måste man pausa heltenkelt!

Imorgon är det jobb, har natten och natt igen på söndag :) Sen är jag ledig i en vecka.. Fick bytat bort min fredagkväll nästa vecka som var mitt enda pass på veckan. För då är det dags att bege sig mot Småland till pappa och company :) Så snälla Annika tog den, sen tar jag hennes fredagkväll veckan efter :) 

Nä! Dags för lite kaffe. Ha en fin dag :)


Woho. Har äntligen lärt mig att göra inbakade flätor i luggen nu (Efter sådär femtio år, men bättre sent än aldrig ;)).  
 

Sista inlägg.


Hittade inget att göra, för alla är latkorvar och trötta. Ja vem är inte trött? Skit i det. Man kan göra något ändå :)
Fast faktiskt, min trötthet har blivit bättre. Är inte lika dyngtrött längre. Så skillnad det märks. Men det är ju såklart induviduellt. Så känner ni som jag, testa! Men fasiken vad äckligt det är. Mamma förstod mig när hon stoppade näsan i flaskan :) Jaja... Så ja, denna kväll har jag haft tråkigt, som bara den. Mamma har varit mitt sällskap iallafall. Gick och handla mat innan i brist på annat. Så det fick bli potatisgratäng och kall bearnaisås.
Onyttigt, men vet ni? Det var iallafall gott! Ibland får man tänka så. Klart man ska tänka på vad man stoppar i sig, men ibland får man unna sig något, även om det är en onsdag.

Låten som går varm hemma hos mig just nu är Enrique Inglesias Tonight (Im lovin you). Kan inte svara på varför faktiskt. Men jag älskar den!

Brukar ni läsa några kändisbloggar?
Jag brukar gå in på Laila Bagges, Hannah Graaf och Andreas Carlsson (Snyggingen i Idoljuryn).

Andreas Carlsson är faktiskt en av dem snyggaste som går i ett par skor, enligt mig!
Herremingud vad han är snygg :) Ska påminna er!
Så här kommer en bild.



Bilden är lånad av google!

Tråkelitråk.

Jag är riktigt rastlös. Vad händer? Det har jag inte varit på jättelänge. Brukar alltid hända något. Har antaligen slappat färdigt för idag. Trodde Mosse var pigg på att ses, men hon orkade inte...
Att spela sims hela kvällen är jag inte heller sugen på.

Antagligen blir det väll så. När det händer något hela tiden och när det sen blir lugna gatan blir man rastlös, men man måste faktiskt lära sig att ta det lugnt.. Vilket jag hade lärt mig innan. Får väll lära mig igen. Men ahh, just nu är det ju bara tråkigt. Bläää.




Nattinatttti


Ligger nerbäddad nu och ska snart släcka ner. Har jobbat idag :) Kommer verkligen sakna det när det är dags för lilla mig att sluta.. Hela allt. Brukare som personal! Att jobba med ungdommar med utvecklingstörning har varit en dröm sedan länge, vilket jag nu gör och jag älskar det! Det innebär riktigt mycket glädje :)

Imorgon är det möte, 9:30-12:00. Sen ska jag hem och bara slappa! På torsdag ska jag till köris.

För en stund sedan klickade jag in på en blogg där lite modebilder visades eller på kläder rättaresagt som är mode. Måste bara uttrycka mig. Men herregud vad vissa kläder är otroligt fula/hemska, ibland blir man livrädd. Att man vill ta på sig vissa plagg. Men vet ni? Tur att smaken är som baken iallafall :) Var bara tvungen! Något plagg jag aldrig kommer trä på min kropp (igen) är utsvängda byxor. Som var poppis när man var i tidiga tonåren. Fyför. Ja, det är inne igen. Kör hellre på leggins tills jag dör. Skönaste plagget som finns :) Men alla gör som dem vill, såklart! :)

Nä. Sov gott!


Tisdag


Jahaa. Tisdag igen, sovmorgon stod på schemat igen! När jag vaknade, sprang jag till kylen och tog en shot "Shi San", smakade vedervärdigt. Men nu får vi väll se om den gör någon nytta! Annars idag är det dags för ett kvällspass :) Har varit ledig i ett par dagar nu. Imorgon är det dags för personalmöte, sen jobbar jag fredag och söndag, natten båda dagarna!

Hoppas jag kan byta bort mitt enda pass nästa vecka, på fredag som är en kväll, så jag kan åka upp till Småland för att träffa pappa på helgen.  Annars dröjer det väll länge somvanligt till nästa gång.. Så håll tummarna =)

Nä nu ska jag få på mig lite kläder och få något i magen! Ha en bra dag.

En lista.

Namn: My Esperi Fredriksson
Ålder: 19,5
Bor: Hemma i Åstorp hos mamma och Stefan
Gör på dagarna: Har ett jobb där det finns pass som är dagtid, annars körskolan, slappar, fikar, träffar vänner, shoppar.
Gör på kvällarna: De flesta arbetspassen är kvällstid/natt (börjar då isf 13.30 eller 15.30), annars blir det träffa vänner, fika, slappa medmera.
Motto: Lev som om dagen vore din sista.
Spelar: Musik ;) Inget intrsument. Har spelat gitarr ;)
Äter helst: Är en allätare. Men ska man välja något spec, så Tacos ;)
Favoritdjur: Delfiner, sööta.
Tre egenskaper: Omtänksam, Kort stubin, Snäll.
För att vinna mitt hjärta: Var dig själv och BJUD på dig själv, en gnutta humor. Torrisar går icke hem!
Husdjur: Fiskar.
Ser på TV: Nästan aldrig. Men One Tree Hill om söndagarna!
Läser: Typ aldrig. :S
Favoritårstid: Alla årstider har sin charm. Men mest sommaren då man kan springa runt i shorts! :)
Dricker helst: Kaffe och Cola!
Samlar på: Fina minnen :)
Önskar mig: En resa! Och en miljon så jag kan skaffa mig en fiiinfin lägenhet.
Favoritfilmer: Twilight-filmerna. Love them!
Plats jag gillar: Skogen!


Kööris!


Ikväll var det jag som stod för middagen, Tacosoppa. Väldigt gott :) Var på jobbet för ett tag sedan jag åt den första gången, gudomlig! Mat är även ett stort intresse. Så med andra ord kommer jag bli en bra fru ;)

Annars idag så har jag varit på Körskolan, efter gick jag inom Apoteket och köpte Chi San. Har ännu inte testat det, börjar imorgon! Stod att man kunde få sömnsvårigheter med.... Alltså skiftar det kanske, haha. Från att alltid vara stentrött, till att bli helt speeedad och inte kunna sova. Vilket läge! Men testa ska jag.

Ikväll blir det mer teoriplugg. Ska dit sen igen på torsdag!

Nä, ha en fortsatt bra kväll. :)


Trötter.


Ändan sedan jag var liten har jag varit trött av mig. Född trött, av trötta föräldrar. När jag var liten somnade jag tillochmed i maten ibland, och såfort jag satt bakom mamma när hon cyklade så somnade jag där.
Det har såklart följt med mig nu under dem åren jag levt. När det blir för intensiva saker eller nya omställningar blir jag verkligen dyngtrött. Det är riktigt jobbigt. Det spelar ingen roll hur mycket jag sover, vaknar ändå trött.
Och är jag för trött ska man inte säga viktig information till mig, för då går det ut igen. Sant. Jobbigt!

Får jag inte mina timmar blir det inget roligt. Får jag inte det måste jag vila, annars orkar jag inget.
Sån period har jag nu. Men jag är så trött på att alltid alltid vara såhär trött och se trött ut. Så. Nu ska jag faktiskt testa det på reklamen och se om det hjälper Chi Sang (Tror jag det heter). Annars får man kanske gå till farbror doktorn och kolla värdena.

Blä. Jag vill ju vara piggelin!

Någon som testat den?


Sleeden.

Idag har jag varit jätteseeeg. Brukar bli så dagen efter. Är huvudet dumt, får kroppen lida. Då man tänker att man inte skulle tagit dem där sista alkoläsken ;) Men ack så gott det är!

Har varit iväg en runda också, träffat henne jag är kontaktperson åt. Sen körde jag till oj och köpte mitt KRAV som bakis. Kan ni gissa? Cocacola, vad annars! Så jag har bara slappat idag annars. Inte gjort mycket.
Min mage har spökat också idag och vet icke vad det är. Kan vara min förbannade gluten. Ibland vet man inte.

Påtal om den. När vi var på Internatet med jobb var det så skönt. Maten som serverades där kunde jag äta, eller gjorde dem likadant. Var så jäkla skönt, har nog aldrig hänt. Isf har man fått något man alltid får som man är trött på (Tanken som räknas, jag vet, men man tröttnar på att bara äta chokladbollar eller den frösna daimtårtan;)). Vilket man inte är så van vid. Men alergier är väll mer vanligt nu än när jag fick det. Men familjen eller släktingarna har ju alltid brytt sig. Men man har aldrig varit van att andra bryr sig så mycket, som dem gör. Särskilt mina goa arbetskamrater!

Man vänjer sig. Men det är rätt orättvist. Man måste tänka lite extra på vad man stoppar i sig medans andra bara kan gå och köpa en sleden korv med brö! Men sen har vi något som inte ni har ;) Lite uppdelat ska det ju vara :)

Nä. Sov gott!

Lyckat!


Hade en väldigt lyckad kväll igår. Den började med lite förfest hos Emma och Patrick. Dem två, jag, Siri och Jocke. Vid tio var en bowlingbana bokad för oss på Olympia inne i stan. Trots att jag förlorade så hade jag riktigt kul! När vi var färdiga så gick vi ner till stan och skakade rumpa på Tivvan.  Sen var jag hemma ungefär halvfyra! ZZzZzZ.

Tack för en riktigt bra kväll. Var längesen jag hade så kul! :)

Kommer lite bilder som jag snottat av Siri!

Glad var jag iafl ;)


Patrick och Jocke! :)


Jag, Emma och Siri :) 




Lördag.


What a wonderdul day! Solen skiner, underbart väder. Har varit ute med min fina systerson och gungat medans
syrran och mamma varit ute och gått.

Ikväll blir det ingen bowling, men blir att vi är hos Emma och Patrik istället, sen får vi se vart vi hamnar :) Men lite vin får man väll ner ;) Klädvalet är alltid lika svårt. Men, jag tror jag kör på mina nya svarta chinos. Love them!

Ha en fin lördag.
Kraaaaam <3


Fredagsmys.

Idag har det varit fredagsmys på hög nivå!
Gick av mitt morgonpass imorse, sen gjorde jag några ärende innan jag cyklade hem igen. Där det endast blev slappe och någon powernap. Sen frågade syrran om jag kunde passa Pyret. Vilket jag gjorde, med glädje. Gud vad jag har saknat honom och gud vad moster älskar dig!

Sen har jag haft fredagsmys med mamma. Ätit tacos och kollat Lets dance! :)

Imorgon blir det bowling med Imma, hennes sambo och några vänner till dem!
Lite vin på det med. Sounds great. Ha en underbar helg. KRAM!


But I'm gonna love you like I've never been hurt before
I'm gonna love you like I'm indestructible
Your love is ultra magnetic and it's taking over
This is hardcore
And I'm indestructible


Page


Frisyren Page är min favorit. Jag älskar den frisyren. Klippte en gång av mitt mellanlångahår för en kooooort page. Nu förstår jag inte varför jag klippte den så, men det var då. Jag passade inte i den, sen var jag lite rundare och då ska man inte ha så kort frisyr, sen är min huvudform rund i sig själv. Så man ska passa sig lite där med :)

Sen hade jag en annan slags page. När mitt hår växte ut så klippte jag så den var längre fram och kort bak. Skitsnygg. Men man kan inte göra mycket åt den, den bara är :) Man tröttnar efter ett tag.
Nu har jag fått sug igen. Men eftersom mitt hår börjar bli långt så får jag klippa en bit, vilket jag inte är så sugen på. Nyckelbenspagen är riktigt snygg.

Bättre blir det inte av att min kompis ska klippa en sån idag. Avis! Så snyggt är det.
Får väll nöja mig med alla snygga bilder och så istället :)


Snygg!




This is me now! :)

Internat.


Kass uppdatering, iknow! Men somvanligt har det inte funnits tid, lust eller ork. Har inte lust eller tid nu heller, men får väll slänga ihop nåååd ;)

Var på Internat med mina kollegor och två chefer. Vilket har varit skitkul och intensivt. Fått presentera oss mer privat för varandra, gått igenom olika saker, ätit ätit och ätit, gått igenom rutiner och dylikt.
På kvällen första dagen så satt vi i en Kåta och åt vår goda middag (Många disskusioner kring den ska jag säga, haha). Gården var otroligt mysig, maten var otroligt god, rummen var mysiga, hade inget att klaga på faktiskt :)
Och trevligt sällskap. Efter dessa dagarna vet man nu lite mer om kollegorna och cheferna vilket är viktigt och roligt!

På kvällen första dagen så efter dagen fullt med möte så blev det lite vin, god mat och prat,  sen var såklart jag, Peter och Annika sist att komma i säng. Igår var det ännu en dag med möte! Så hjärnan svemmade över ;)

Så idag är jag fortfarande trött, vilket inte är ovanligt för mig, att vakna upp trött även om man sovit ut.
Oskönt!

Idag har jag natten och sen är jag ledig tills tisdag :)




;)


Har precis fikat med mamma och Stefan. Dem fikade med semlor och jag åt en kladdkaka, som jag någotsånär format som ett hjärta. Mobbning på facebook ;) ... Tanken som räknas.

Gav även min mamma en röd ros för hon är så bra <3 Har ingen man änsålänge, så får ge mamma sålänge! Hihi.

Ha nu en fortsatt mysig kväll. KRAM!


Minijag!

Valentines day <3

Ja. Glad alla hjärtansdag på er, trots att den är överskattad. Vaknade av ett sms imorse om jag ville in till stan idag. Så varför inte. Gå där och mysa på en mysig dag. Undrar dock hur min rygg mår av det. Men man vet inte förräns man testat ;)

Imorgon åker jag och mina kära kollegor på Internat på Söderåsens Forsgård. Ska även övernatta där! Två chefer hänger också med såklart. Det ska bli otroligt trevligt (Nu lät jag vuxen igen, haha). Mitt första internat.
19 basst, inte illa.

Nej. Ha nu en mysig dag med era nära och kära. Puss <3

Bjussar på en nytagen bild!



Söööndag.

Hej på er. Hoppas er helg har varit bra! Min har bestått av jobb. Men klagar inte :) Trots jag är trött. Förvånade? ;)

Har precis kollat färdigt dagens avsnitt av One Tree Hill på kanal 5 play. Visst, ibland är det lite för mycket (som det brukar vara i film osv), men utöver det så älskar jag det! Alla boxarna som finns ute och köpa har jag. Så jag känner att det är dags att se från början snart, även om man vet vad som händer. Att man aldrig tröttnar.
Sen är det alltid någon som vill låna.. Brukar vara så. Man kanske skulle ta betalt för uthyrning. Nä, skämt och sido. Är det någon som vill låna så är det bara till att säga till!

Har även ätit schwardswaldstårta. Vilken är min favorittårta. Min granne hade 40årsfest igår och mamma och Stefan fick rester av mat och tårta. Mat är verkligen det bästa som finns. Haha. Hade aldrig klarat av att svälta, mat är för gott för det. Mums! Tårtan var god, MEN den som är färdig i frysen i affären (tro det eller ej) är godast. Så jäkla god.

Nej. Nu ska jag gå ner och duscha och sen krypa ner under mitt varma täcke.. Imorgon är jag dessutom ledig. Ska bli underbart! Är dessutom allahjärtansdag. Inget speciellt igentligen. Bara affärerna som utnyttjar det ;)
Men att man iallafall är med dem man tycker om <3

Sov gott =)

Jobbelördag.

Hoppas er lördag varit bra. Min har varit bra, som alltid när man jobbar. Åh vad jag trivs :)
Men. Har aldrig varit med om en lugn dag på min arbetsplats förräns idag. Jag och Veronica "bråkade" om arbetsuppgifterna och hade tävling vem som hann först. Haha!

Men trots det, så gick dagen ändå fort. Så nu ligger jag i min säng och varvar ner. Ska plocka fram kläder och sen gå in i dushen. Därefter blir det stuprakt ner i bingen för att sova till klockan åtta. Sen blir det ett likadant jobbepass imorgon, mellan 9-21.30 :)

En sak, vad fasiken händer med melodifestivalen? Blir sämre och sämre. Men hejjar fortfarande på snygga Danny (även om hans låt inte var någon direkt melodifestivallåt så var han grym. Och snygg;))
Ändå ska man glo. Men så är det!

Min rygg är faktiskt bättre. Fortfarande ont, men inte så mycket som igår. Men pepparpeppar. Hoppas det är så och det inte blir värre imorgon. Pallar icke med den smärtan, inget vidare. När jag och Veronica hade tävling till köket trampade jag konstigt på något sätt och ryggen blev lite drabbad, ajaj! Jaja. Det går över ;)
Ska sluta gnälla nu, sov gott med er :)


Saknar!


Kollade igenom lite bilder innan och hamnade i mappen för student/bal! Snacka om att man saknar det. Oehört.
Månaderna innan studenten var så jäkla rolig, framförallt studentveckan. Herregud! Alla var så peppade och så taggade för just bal/student. Balen var magisk. Man kände sig så fin, och så fin har jag aldrig kännt mig i mina snart 20 år.

Men allt var såklart över på ett naffs. Folk sa till en och ta vara på tiden ännu mer än vad man gjorde. Man lyssnade lite och sen var det inte mycker mer med det. De man tog tillvara på mest var ju såklart de sista året/halvåret. Man skulle gjort det mycket tidigare. Men så mycket minnen man har. Jag ångrar aldrig att jag valde Klippans Gymnasieskola. Tro det eller ej :) Träffade så många folk. Folk man tappat kontakten med och folk som man fortfarande har kontakten med.

Fick två nära vänner också genom åren. Angelica och Ronja <3
Och såklart massor med andra härliga människor.

Den tiden kommer jag aldrig glömma. Trots att man inte just då "tyckte om skolan" så saknar man den nu. Man måste lära sig att ta vara på tiden mer än vad man gör, och njuta (vilket ord, men så sant).

Men vilket tur att man kan tänka tillbaka på tiden och minnas den! För ett år sedan taggade vi och nu ett år senare har vi tagit studenten och gått vidare med våra liv, som kan vara väldigt olika, allt från plugg, arbete till resor.
Jag själv, som ni vet jobbar. Med världens bästa jobb :) Någongång ska man bli vuxen och kliva in i vuxenvärden. Vilket man gör dagen man tar studenten.

På jobb gör jag saker som är väldans nytt för en som precis börjar arbeta. Som ansvar på vissa område på jobb, lite pappersarbete medmera. Sånt som man inte är van vid när man precis börjat jobba. Ansvar har man hela tiden på olika sätt. Men första gången/månaderna känns lite extra. Det känns konstigt ska ni veta, inte på ett negativt sätt, verkligen inte. Men helt plötsligt är man vuxen. Det går fort. Så om någon gymnasieelev läser detta,  om ni inte har tagit vara på tiden, är det inte för sent :)







 


Smärta. Gånger 100!


Ahh vet inte vart jag ska ta vägen. Visste inte att det var halt ute så när jag gick ner från trapporna från huset, vet ni vad jag gör. Sätter mig med en rejäl smäll på stentrappan. Visste inte vart jag skulle ta vägen, spy eller gråta av smärta. Var på väg till OJ! Gick ändå fast jag inte ville, gjorde mer och mer ont ju mer jag gick.

Träffade Emma på Oj, så hon var snäll och skjutsade mig hem :) Ajajaj!

Träffade även på Annie på OJ, gick i samma klass på gymnasiet. Stod och prata rätt länge där. Trevligt att träffas och bestämde att vi fick köra på en klassträff.

Nej. Nu ska jag gå och tycka synd om mig själv!

Ha en fin fredag. PUSS!

Friday

Skulle vara lite duktig och fotta plaggen jag köpte idag och lägga upp dem via mobilen. Men fottade allt på fel håll och det går inte o ändra och jag orkar inte fotta allt igen. Nu! Kanske gör jag det sen ;) Haha.

När jag väl skulle göra det, som aldrig gör det, fottar jag på fel håll. Sa till er att det kanske händer någongång, men verkligen inte alltid. Det har jag inte lust med och detta är ingen modeblogg. Men lite tips kan man väll ge lite, ibland. Om vad man har fyndat. Det som är kul nu är alla vårkläderna och det är dessutom färg på kläderna med. Visst. Älskar dessa basfärger som brun, beighe, vit, svart och grått (skitsnyggt). Men när det är vår/sommar ska det ju vara lite färg på plaggen.. Ellerhur? :) När man går i affärerna undrar man ibland vadfasiken som hände. Vissa plagg är bara för fula, att folk kan köpa det. Men, vilket tur att alla är olika. Annars hade alla gått runder i likadana kläder, och det hade ju inte varit så kul!

Tur att smaken är som baken då.

Ikväll ska jag bara vara hemma med mamma och Stefan. Imorgon blir det jobb från 9-21.30, likaså söndag.
En jobbehelg med andra ord.

Bjussar på en gammal bild.
!

Seg som en råtta....


Hej på er. Hoppas ni mår bra. Jag mår bra, men känner mig som en seg råtta och väldigt trött. Haft natten idag och då sover man inte så bra. Sen om man inte har tagit igen sina sovtimmar sen innan heller så blir det tjugo gånger värre. Som det är nu! Menmen, jag överlever ;) Vilade en timme innan, men lika trött för det. Haha.

Maten är i ugnen och magen den kurrar. Ge mig mat. Fryser gör jag med dessutom. Gnällinlägg kallar jag detta. Men något inlägg då och då får ju vara det ;)

Natta och mini kommer en runda sen med. Ska dränka min sockertopp i pussar :)


Always here my star. Min fina bästa vän. I love you! <3

Tisdag.


NU är jag trött. Blev inte många timmar av sömn inatt, tack vare den jävla blåsten. Har även jobbat kväll idag :)
Så nu har jag bäddat ner mig och är redo för att sova. Kan inte gå och lägga mig direkt när jag kommer hem sent. Måste varva ner först. Imorgon är det data utbildning med jobb sen är det jobb igen. Ett nattpass är det dax för.

Tycker dock det är skönt att mamma och Stefan ska komma hem imorgon. Att komma hem till ett tomt hus om kvällarna är ingen hit. Ensamt! Har kommit in i en sån fas nu i think. Trots man har många omkring sig så känner man sig ensam. Jaja, går väll över någon dag :) Men ska inte mesa, man måste lära sig. Fast ibland kryper mesigheten fram vilket jag inte är ensam om! Ska ju snart flytta hemifrån. Men då är det en liten lägenhet och inte ett rätt stort hus med en mörk källare. Brukar älska att vara ensam hemma. Men man kommer in i perioder i livet hela tiden. That´s it!

Nä. Nu ska jag sluta babbla och sova istället. Men först lyssna färdigt på låten "Hello".

Confused.

Puss.

Jag och Bästa på min 18års fest :)


Chill.

Gjorde mat innan. Kyckling, potatis i ugnen med paprika, morötter och svamp + svampsås. Gott var det.
Nu ligger jag i soffan, by my self. Med ett glas Cola och en skål godis! Måste verkligen sluta upp med det och bli lite nyttigare.. Varför kunde inte dem goda sakerna vara nyttiga och dem äckliga onyttiga? :) Så mycket bättre.

Kollar på Spårlöst på kanal fyra! Sen ska jag nog spela lite Sims ;) Imorgon blir det jobb!

IKEA! :)


Hemma igen efter ett besök på IKEA och Ekeby Möbelaffär. På Ikea handlade jag rätt mycket. Till mitt blivande hem. Har ännu inte satt upp mig på lägenhet, men det får bli nästa vecka. Det är lätt att gå och sätta upp sig på en lägenhet. När man väl gör det är allt slut. Man har det så bra hemma ;) Man kan shoppa vad man vill. Därför jag passar på och handla lite till hemmet när jag kan och har råd. För sen kommer det antagligen lite då och då.
Jag vill ju ha det färdigt rätt fort och inte halvfärdigt. Men allt ska inte vara från Ikea, men det är lätt hänt...
Där är så mycket fint.

Ska åka till Ullared också snart och shoppa lite. Såg ett par skitsnygga röda gardiner på Ekeby Möbelaffär som jag blev sugen på att ha i köket... Men gardiner får mamma följa med mig och vara till hjälp. För det är inte mitt område.

När man väl står och ska shoppa blir man lite snål. Men man ska ju ändå ha det, så likabra ;)

Så nu ska jag gå ner i källaren och kolla igenom mina kassar :D

Sen ska jag hålla kväll. Laga mat + matlåda och skypa med Ronjis.

Bild sen skoltiden ;) Op07!


Bio.



Ikväll blir det ett biobesök med syrran. Skriver mer om den sen :) Men först ett besök på MAX. Gotte!
Hoppas er söndag blir fin! Kraaam :)


A list.

1. Säg 3 saker du gillar med dig själv

att jag för detmesta är glad, omtänksam och har humor :D

2. Säg 3 saker du inte gillar med dig själv

en riktig tänkare, kort stubin, svårt för att säga vad jag tycker i olika sammanhang/situationer (men det blir bättre obättre :))

3. Säg 3 saker som ingen vet om dig

Är släkt med Johan Wissman, vill kunna teckenspråk, när jag var mindre ville jag bli delfinskötare. 

4. Säg 3 personer som betyder mycket för dig

Mamma, NattaZache och Marielle.

5. Säg 3 saker du önskat att du inte varit med om

Säger som min syster; det som sker, det sker.
try to get over it and move on!

6. Säg 3 av de bästa sakerna som hänt dig

Blivit moster, jobbet och alla underbara personer runtomkring

7. Säg 3 färger som du gillar bäst

Svart, brun och grått

8. Säg 3 saker (inte personer) du inte kan leva utan

Cocacola, tacos och leggins.

9. Säg 3 personer som dött som du skulle vilja träffa igen

Morbror Pelle, Hans och min farmor (fast hon har jag inte träffat men, ändå!)


Bakis.


Då var det lördag igen. Ska göra det jag är bäst på idag. Ligga på sofflocket med min bästa vän. Ska dessutom få i oss lite tacos. Slår aldrig fel.

Igår var det utgång med tjejerna. Hade en lyckad kväll! Tack. Började med en förfest hos mig sen drog vi till stan. Först till Tivoli för att ta stempel och sen till Knutan och sen till Tivoli för att skaka rumpa!
Somnade väll halvfyra sen och vaknade tolv. Då mamma och Stefan skulle iväg. Har ff tills på onsdag. Slår aldrig fel detdär. Love it. Men hoppas dem får det trevligt och inte bryter några ben.


Jag igår i min snygga klänning från Bikbok! Love.


Ha en fin lördag. PUSS !

Torsdag!


Ibland är det skönt att börja lite senare. Idag är det de! Fått sova ut, som var väldigt behövligt. Vaknade först lite över nio, var uppe ett tag, sen somnade jag om till tolv. Sen gav jag upp och klev upp. Kör på höga slappebyxor idag. Skönt! Ska inte göra något speciellt på jobb idag heller.

Har natten inatt. Så imorgon efter jobb ska jag till frissan. Som är behövligt. Massa utväxt och jag tycker det är rätt slitet. Var ett tag sedan! Så min vän Emma ska fixa det imorgon. Sen kör vi en utgång på kvällen.
Woho. Är dessutom ledig sen till tisdag.

Nä nu ska jag fortsätta att fixa här hemma. Ha en bra dag! Hörs imorgon.

Förresten. Jag vet vem vissa är som läser min blogg. Men inte alla. Är rätt nyfiken. Men ni är verkligen skitkassa på att kommentera och svara när man ställer en fråga ;) Så jag frågar igen. Vem är ni? :)

Over N Out!

Onsdag.

En trött My idag igen. Var möte i förmiddags. Var hemma runt halvett. Fick i mig en sen lunch sen tog jag bussen till Körskolan. Går bättre och bättre. Kul när man ser framsteg. Tänker inte ge upp. Woho. Den enda dagen denna veckan jag kunde. Trots att jag egentligen skulle velat ligga nerbäddad under en go filt och vila. Men ibland går inte det ;) ... Imorgon är det jobb. Har natten. Sen är jag ledig tills tisdag. Blir en utgång med tjejerna på fredag och umgås med Mosse på lördag.

Min syster ringde innan och frågade om jag kunde passa lillen ett tag medans hon skulle ut och gå med en kompis. Så visst kunde jag det :) Ska även skypa med Ronja ikväll. Som jag saknar!

Tröjan jag har på mig är från Lindex. Köpte en grön/brun i fredags och igår när jag var på väla köpte jag en i rosa. Älskar den. Både riktigt skönt och snygg. En man kan ha nu när det är kallt och till ett par shorts sen med Converse såklart ;) Den är lite kortare framtill och normallängd baktill. Love it!


NATTIIIII


Har varit en väldigt trött dag idag. Inte så konstigt med lite sömn inatt.

Har träffat min vän Jennie, tagit en snabb powernaap, varit på väla och shoppat (igen ja, för er som alltid ska klaga;)) och sen skulle Elin komma hit, men vi åkte till Malmö istället för att hämta Rebecca som kommit hem från Egypten :)

Nu är jag riktigt trött, så för att orka gå upp imorgon får jag gå o lägga mig nu. I min nya byxdresspyjamas. Som dock är lite för stor, men jag älskar den. Det bästa var ju att den var på rea. :)

Nej. Sussa sött. Puss!

Tisdag.

Hemma från  jobb nu. Är sjukt sleden och sjukt trött. Ja vad trodde ni ;)
Inget ovanligt. Men man blir ännu mer när man har haft natten.

Blir nog en lunch med min fina vän Jensan idag! Saknar dig.

Ikväll ska jag nog träffa Kusseluss en sväng. Imorgon blir det möte,
+ att jag är ledig = köris!

En sleden My i en otroligt mysig tröja. Love it! 199 kr, Lindex. Haha. Inte för man ser den. Men, ville bara berätta ;) Som jag sagt innan. Igår var det bara lite tur att jag visade en tröja. Inget jag vanligtvis gör. Haha.
Ingen modeblogg inte :)


Kisskass. Känner mig så värdelös! Blääää.


RSS 2.0